ptcfrvr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakma ama bu fiyata satmam. Kalsın böyle. Satamasam da mühim değil, illaki satayım diye bit düşüncem yok. Ev alacağım üzerine eklemek için satışa çıkardım, olmazsa kredi miktarını artıracam.

Eyvallah hocam, destek için teşekkürler... Zaten aklımdaki fiyatın altına satmam.

Cevap verildi.

Cevap verildi.

Konuda bütün detaylar mevcut arkadaşlar, site adresini pek iletmiyorum.
Başka sorularınız varsa özelden ya da burdan sorabilirsiniz ama.

Site adresini pek iletmiyorum hocam, detaylar konuda mevcut, farklı sorularınız varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz ama.

Hocam bana göre düzgün bir rakam, pazarlık payı var elbette ama ne kadar olabileceğini tahmin edersiniz.

Site adresini pek iletmiyorum hocam, detaylar konuda mevcut, farklı sorularınız varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz ama.

Hiti artsın eski haline gelsin istediğin miktarın ay karşılığını ben veririm. Şu anki haliyle bunu vereceğimi söyledim. Eskisi gibi 5k olsun 24 aylık gelirini veririm. Site düzgün olmasa emek harcanmasa yazmam bile. Benim düşünceme göre teklifimi yaptım. Ha düzelirse istediğin paranın 2 katını da veririm.