Herkes aynı muameleyi görmüyor hocam dediğiniz gibi olsa , bana mesala size sorulan o yurtiçi yurtdışı sorusu sorulmadı bile. Direk vermeniz gerekiyor kdv dedi geçti gitti. Kimi kime şikayet edecez. Her müfettiş aynı değil ki
öncelikle Allah iyilerle karşılaştırsın benim müfettişim gerçekten bu işin doktorasını yapmış konuya en azından hakimdi. İlk görüşmemizde telefon üzerinden adamın benim iyiliğim için tebligatın son günü beni arayıp görüp görmediğimi sordu ve ben görmediğimi dile getirdim birazda sinirlenince adama kızdım bağırdım buradan tekrar müfettişimdende ayrıca özür dilerim. Sırf uzlaşma yolum kapanmasın diye adam bana ulaşıp o gün içinde iletişim kurarak korona sürecindede şehir dışına çıkmamam için e-posta üzerinden işlerimi halletti. Çok cahiliz bu konuda ve mala anlatır gibi anlattı kırmadı. Allah razı olsun tekrardan. Hocam uzlaşma komisyonunda duruma itiraz edebilirsin. Müfettiş değiştirme hakkın varmıdır bilmiyorum ama gerçekten karşındaki insan senin iyiliğin için birşeyler yapmak istiyorsa herşey onun ellerinde.