Site düşüşte olmasa bu fiyatı verirdim ama şu an verebileceğim 25 bin. Zaten tahmin ediyorum ki düşüşte olmasa sen de satmazdın.
Hocam kusura bakma ama bu fiyata satmam. Kalsın böyle. Satamasam da mühim değil, illaki satayım diye bit düşüncem yok. Ev alacağım üzerine eklemek için satışa çıkardım, olmazsa kredi miktarını artıracam.
20X kati harici hicbir teklife ihtiyaciniz yoksa vermeyin. Vermeyin ki insanlar keriz silkeleme yollarinin burada kapali oldugunu anlasinlar.
Kendileri bir siteyi satarkan 20X den assagi vermez, alici oldugu zaman 10X cok iyi rakam der. Akbaba cok hocam, hayirli satislar dilerim.
Eyvallah hocam, destek için teşekkürler... Zaten aklımdaki fiyatın altına satmam.
Cevap verildi.
Hocam son fiyat ile birlikte wp numaranızı rica ediyorum
Cevap verildi.
Site bilgilerini alabilir miyim?
Hocam selam, pm alabilir miyim ?
Konuda bütün detaylar mevcut arkadaşlar, site adresini pek iletmiyorum.
Başka sorularınız varsa özelden ya da burdan sorabilirsiniz ama.
Konu linki ile birlikte site adresi Pm alabilirmiyim
Site adresini pek iletmiyorum hocam, detaylar konuda mevcut, farklı sorularınız varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz ama.
Düzgün bir rakama düzenlersen konuyu, ilk bana PM atabilirsin. Fiyat veririz.
Not: Son ticaret puanlarıma göz at lütfen ve konularıma.
Hocam bana göre düzgün bir rakam, pazarlık payı var elbette ama ne kadar olabileceğini tahmin edersiniz.
Site adresini pek iletmiyorum hocam, detaylar konuda mevcut, farklı sorularınız varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz ama.