bir insan pinterestte gördüğü görseli bi de sitede görmek için websitesine neden girer buna ne gerek var? bu sorunun mantıklı bir izahı yok. yok websitesinde kaliteli resim görmek için vs, böyle bi mantık kurulamaz çünkü zaten en kaliteli görseller pintereste atılır. websitende daha da kalitelisini tutmazsın. pinterestte adama gösterdiğin görseli tutup sitende tekrar tekrar gösterme derdin olmaz. senin tek derdin " içeriğine kullanıcı çekmektir ". pinteresin yayıncı açısından temel amacı budur. kullanıcı da sitelere " içeriği görmeye " girer. gördüğü pini tekrar sitede görmek için değil. ben burada çok basit bi mantık kuruyorum, bu mantıkla ilgili tek kelam etmeden " işinize geliyor o yüzden öyle diyorsunuz " falan diyorsun hocam sen. ney benim işime geliyor. benim işime gelse ne gelmese ne, ben mi ceo suyum bu sitenin. ben kendi mantığımı kurup buna göre çalışıyorum. bu yüzden de adam pini sitede görmez ama o pinle alakadar kaliteli görselleri içerikleri görürse sorun olmaz diyorum. doğrudur yanlıştır bu benim kendi yorumlamam ama burada kurduğum bi mantık için tutup o senin işine geldiği için öyle demek abesliktir. yorum yapacaksanız mantığın doğruluğuna yanlışlığına yapın benim işim gücüm beni bağlar o konuda haddinizi bilmeniz gerekiyor. ben burada konuları tartışıyorum siz olayı kişiselleştiriyor insan karakterine sokuyorsunuz meseleyi. sözlerinizi daha dikkatli seçerek kullanın özellikle tanımadığınız insanlara karşı.
bu yorum bloglar için geçerli. yoksa senin e ticaret siten varsa elbette pinlediğin görselin konusuna çekmeye çalışırsın kullanıcıyı.
hocam alınganlık edecek bir durum yok. senin işine geliyor derken sen öyle düşünüyorsundan farkı yok. ben de kendimce senin düşüncenin doğru olmadığını anlatmaya çalıştım o da benim düşüncem. sitenizde olmayan görsellere link verin ve olacağı kendiniz görün.
ek bir bilgi daha vereyim. pinterestte ilginç resimler çok tık alıyor. ama daha çok tık alanı ise tam anlaşılır olmayan ilginç resimler.