abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günümüzde moda oldu zorla mı yaptırıyorlar diyerek insanlara eziyet etmek, kandırmanın en işlevsel yöntemi. Umut arayanları bulunduğu hali kullanarak gerçeklikten kopararak dünyayı vadedenlerin yarattığı sürü akımı keşke zorla yaptırsalar dedirtiyor çünkü kendi aklımızı kiraya vermemiş olurduk. Güzel diyorsun eskiden bunlardan bahsedilmezdi çünkü ne kadar çok kaybeden olursa işi bilenlerin parası artıyordu, zaten bundan dolayı bitcoin asla 10K sınırını aşamıyor. Bitcoin fiyatı arttı altcoin'lerin durumundan neden bahsetmiyorsun. İllaki artan coin'ler olacak yoksa nasıl oltayı salacaklar yemsiz mi atsınlar.

Fiyatı artmasa kendileri nasıl kazanacak, hele söyle ülkemizde ne kadar bitcoin mecvut. Kimlerde ne kadar bitcoin var borsaların bitcoin'lerinin gerçek olduğunu nereden biliyorsun. Fiyatının artması ile güvenirliğin ne ilişkisi var. Sürekli parayı çekmek yerine neden birden kessinler başka nasıl yapacaklardı. Piyasanın oynaklığı zaten her şeyi anlatıyor değil mi ama bunu söylemezsin. Bitcoin 9500 dolarsa neden böyle? İnsanlar alıyor diye peki insanlar neden alıyorlar? Fiyat artacak diye!

Bitcoin kullanılmıyor ve asla kullanılmayacak istisnaları bana örnek gösterme lütfen. Bitcoin dibi boylayacak. Kripto paraların kendileri meçhulken borsalara zaten güven olmaz ve aslında kimse de güvenmiyor sadece sıkça dillendirilmiyor.

Teknik analiz şu bu bilmeyenler olmasaydı sen nasıl kazanacaksın? Başkalarının kaybından kazanç elde etmeye utanmıyor musunuz? Eğer başkalarının kaybının hesabı olmayacaksa gider hırsızlık yaparsın. Kriptolar yerli yerince mi kullanılıyorlar hayır, arkalarında güvence var mı hayır, borsalar denetleniyor mu hayır, şeffaflık var mı yok. Hırsız hırsızlığını kabul eder mi görülmüş iş mi?

Analiz yapmasını biliyorsan bunları da biliyorsundur ama itiraf etmiyorsun.
Altcoinler şuanda bitcoinden daha iyi durumda Olay sadece teknik analizde de değil, bir sürü parametre var. Hepsine bakmak gerekiyor. Burada hata şu, işi bilmeyenler kaybediyor. Fakat siz şunu anlamıyorsunuz, hangi işi yaparsanız yapın, eğer işi bilmiyorsanız kaybedersiniz. Bu kural her yerde aynıdır. İşi bilmeyen borsada işlem yapmasın.

Dünyada adıyla nam salmış borsalara yalancı diyeni ilk defa görüyorum İnsanlar fiyatı artacak diye değil, kullanma ihtiyacından dolayı da alıyorlar. Kaç tane yabancı forumda geziniyorsunuz? Yabancı forumlarda ticaret yapıyor musunuz? Ödemeyi neyle yapıyoruz? Bitcoin ile ödeme alan, ödeme yapan bir sürü insan var. Siz bunların olmadığını düşünüyorsunuz fakat öyle değil.

Bugün bitcoin olur, yarın başka bir şey. Dünya artık sanal paraya yöneliyor, korona sürecinde de bunu gördük. Koronadan etkilenmeyen tek şey neydi? Bitcoin. Bitcoin koronada en çok değer kazanan şey oldu. Siz kullanmıyorsunuz diye kimse kullanmayacak değil.

Teknik analiz bilmesen bile, stop koyarak işlem yapabilirsiniz. Her işleminize stop koyarsanız paranızın bitmesi mümkün değil. İnsanlar neden kaybediyor ben size söyleyeyim: AÇGÖZLÜLÜK. Benim itiraf edecek bir şeyim yok, ben her sorunuza cevap veririm. Fakat siz biraz daha araştırıp öğrenirseniz daha kaliteli sohbet ederiz. İyi günler.