pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence yanlış düşünüyorsun. asıl " pinterestte görseli gören adam bi daha aynı görsel için neden siteye gitsin " diye bakmak gerek. sanki telefondan pini gördüğü zaman sitede aynı pini masaüstündeki gibi daha geniş ve güzel görcek. öyle bi şey yok, aynı boyutta tekrar karşısına çıkacak o kadar. neden zaten pinterestte gördüğü şeyi bi daha görmek için sitene gelsin, o görseli arasın? pinterestin olayı kullanıcıları güzel içeriklerle buluşturmaktır. bunu da görseller üzerinden yapar. adam home decor kategorisinde bi pin görür, güzel görselmiş bunun içeriğini de görmek isterim başka ne tür görseller ve metinler var der. sitene gelir. orada diğer görselleri görür. özellikle geldiği pini arayan kaç saykopat olabilir ki? 100 de 1 dir bana kalırsa o oran. bence bu biraz sizin kendi kurduğunuz düşünce. pinterestin öyle bi koşulu olduğunu sanmıyorum. amaç kullanıcıya ilgilendiği konuyla ilgili içerik sunmak. sabit bi görsel göstermek değil.
öyle diyorsun çünkü öylesi işine geliyor. inşallah dediğin gibidir

nedne bazı pinler aşırı tıklama alıyor aynı kategoride. home decor da hangi görseller hit alıyor bilgin var mı? kaç sitede tecrübe ettin hocam? milyon gösterim alan hesapların olsa ne tür pinlerin çok tıklamaaldığını görsen ne dediğimi daha iyi anlardın.

bir kere mobilden gir ve şikayet etmeyi dene pinleri kişileri neler çıkıyor karşına iyice bak. incele.

hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim 3500 civari hesapta sorun yok hocam 0 ban 0 shadow
üstelik sen bir de adjo mu kullanıyorsun :d