dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
var hocam. pinterestte yazar hepsi.dediğiniz şey pinterestin var oluş amacına ters. link çıkış vermediğin sürece sorun olmaz.

şunu da düşün zaten resmi pinterstte gören adam home dcor kategorisinde siteye neden gider? o resmi daha iyigörmek ya da nasıl kulanıldığını öğrenmek için. sen adsenseden kazan ya da satış yap diye gitmez. orada göremediğinde de basar olumsız damgayı üç gün sonra da sen konu açarsın şöyleo ldu böyle oldu diye.

sırf kazanmayın diye burada yanlış bilgiverenler var. ben bir şey açıklıyorsam mantığını sebebini açıklıyorum. işine gelen yapar işine gelmeyen yapmaz. bu bilgileri niye veriyorum .ona buna boş yere para kazandırmayın diye. pa yı editledim diye hiç bir şey ypmadan satan adam var burda ne ahlak var ne utanma. en ufak bilgiyi paraya çevirenler var. onlara inat veriyorum bu bilgileri. dediğim gibi sidik yarışında değiliz. dediklerimi dileyen kaale alır dileyen almaz. yandexapi almayı para ile satan vardı burada. ben bedava paylaştım .
bence yanlış düşünüyorsun. asıl " pinterestte görseli gören adam bi daha aynı görsel için neden siteye gitsin " diye bakmak gerek. sanki telefondan pini gördüğü zaman sitede aynı pini masaüstündeki gibi daha geniş ve güzel görcek. öyle bi şey yok, aynı boyutta tekrar karşısına çıkacak o kadar. neden zaten pinterestte gördüğü şeyi bi daha görmek için sitene gelsin, o görseli arasın? pinterestin olayı kullanıcıları güzel içeriklerle buluşturmaktır. bunu da görseller üzerinden yapar. adam home decor kategorisinde bi pin görür, güzel görselmiş bunun içeriğini de görmek isterim başka ne tür görseller ve metinler var der. sitene gelir. orada diğer görselleri görür. özellikle geldiği pini arayan kaç saykopat olabilir ki? 100 de 1 dir bana kalırsa o oran. bence bu biraz sizin kendi kurduğunuz düşünce. pinterestin öyle bi koşulu olduğunu sanmıyorum. amaç kullanıcıya ilgilendiği konuyla ilgili içerik sunmak. sabit bi görsel göstermek değil.