osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradaki insanlar öyle alışmışlar ki birisinin bilgi vermemesine sırf satış için altyapı hazırlamasına...
ben bir çok konu açtım özellikle bilgi vermek yada deneyimlerimi paylaşmak için.
belki birilerine kapı açar ve kazançlarına etkisi olur adına.
Bu konudaki alışkanlıklardan dolayı birisi bilgi verince tepkilerin bu hale gelmesini de anlıyorum.
Ha son birşey daha , eğer ki birileri bilgi paylaşınca kafa ütülüyor oluyorsa, kulaktan dolma, deneyimlenmemiş bilgiler ile yaşamaya devam o halde.
ben de sana demedim. fikir alıp veriyoruz bildiğimizi anlatmaya çalışıyoruz ergen gibi ya ben çok kazanıyorum ya da şöyle bizim sorduğumuz sorunu çözmüşnasıl çözdüüğünü de yazmamış ama elinde bir yazılım var amasatmıyor. ee niye yazdın ozaman konuya? mesele bu.

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sende az kafa ütülemiyon rahat ol
sen de mi onlardan birisin atladın hemen

yönlendirme şeklin ne olursa olsun yönlendirmeye pinterest her zaman sıcak bakmaz.kendi açıklamaalrında üzerine basa basa yazıyor. ayrıca sitede olmayan pinleri pinlemenize de sıcak bakmaz. eğer yönlendireceksen konu titlesi ve url aynı kalmak şartıyla yönlendirdiğinde siteye giren tatmin olur da beğenmedim tuşuna basmazsaya da şikayet etmezse yönlendirmenizden ceza almazsınız ya da subunuz siteniz kapanmaz. eczane.com/kıl-tüy-döken-ilaçlar linkini inlediysen ve kabakulak.net/kıl-tüy-döken-ilaçlar konuusna yönlendirirsen %90 bir sorun olmaz içerikte aynı resim ve titleyi açıklayan yazı olduğu sürece. ama sen bu yönlendirmeyi anasayfaya ya da alakasız sayfalara kategorilere yönlendirirsen max 15 gün veriyorum ben banlanmanıza eğer hit alıyorsanız almıyorsanız zaten gören olmayacağı için birşey olmaz.