150 TL eşiği için bankamız 1-2 gün içinde aktifleşececektir.
60 TL üretimi mevcuttur. Sipariş geçildiği an hesap başı 5dk olarak hesaplayarak 10 hesap en fazla 1 saat içinde elinizde olur.
Id/pass vermiyoruz çünkü ip değişikliğinden dolayı hesaplar checkpoint yiyor.
Müşteri talebine göre ya kendi istediği reel profil üstüne yetki atıyoruz, ya da bizim tarafımızdan reel profil satın alıp onun içini sipariş sayısı kadar faturalı reklam hesabıyla doldurup o şekilde teslim ediyoruz.
Sattığımız müşterinin ivedi şekilde reklam girişlerini sağlaması gerekli ki provizyon verdiğinde hemen tarafına kodu aktarabilelim. (Reklam girmeye hazır olduğunuz an sipariş geçiniz...)
150 TL eşik = 40 TL
60 TL eşik = 20 TL'dir

Reklam girdiğinizde sıradışı sorunu yemezsiniz kartlarımız mevcut durumda çalışan ve BIN kodu kapatılmamış TEMİZ kartlardır.
Kendi reklamınızdan kaynaklı görsel reddi/url güncelleyin gibi hatalar bizim tarafımızdan bir hata olmadığı için bu mağduriyet giderilmez.
Fatura düşme sorunu müşterimiz 0 link 0 görsel kullanıyorsa yaşamaz. (Hesaba fatura aldıktan sonra fatura düşmesi oluyorsa bu sadece reklam kaynaklıdır üretilen hesapla hiç bir ilgisi yoktur bu durumun bilginize sunarım.)
Örnek olması açısından 1 adet 150 2 adet 60 tl faturalandırılmış, 1 adet de faturası düşmüş hesabın görüntüsünü link'e ekledim. https://hizliresim.com/gprrVM
Diğer detay sorularınız ve siparişleriniz için FORUM İÇİ VE DIŞI FARKETMEKSİZİN lütfen whatsapp üzerinden +905312216881 numarasıyla iletişime geçiniz.

İyi satışlar dileriz...