Site adresi :: PM
Açık Arttırma : 50 TL
Min. Arttırma : 10 TL
Hemen AL : 600 TL,
Açık arttırma bitiş : son teklif +48 saat
Sitenin aylık getirisi: - YOK
Sitenin açılış tarihi: 1 ay oldu olacak
Kategori, sitenin içeriği nedir:
maliyet değerlendirmesi
Günlük hit sayısı: - 0/10
Ziyaretçi kaynağı: yeni site
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm herşey dahil.
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok
Arkadaşlar, sitede ki makaleler ingilizce aylık yüksek hiti bulunan bi siteden alınmış olup
spinlenmiştir. Bu tarzda eşi benzeri yoktur. Tbm yüksek olduğu gibi domain .de uzantısına sahiptir. Adsense red cevabı gelmedi büyük ihtimalle birkaç güne onaylanıcak 10 gün kadar oldu göndereli. Eğer ki kabul ederseniz, sitede kodlar durabilir ve size adsense hesabınıda %25 indirim ile verebilirim.(Ayriyetten)
Elimde çok fazla site var, sadece kendimi denemek için açtım 3-5 gün sonra içerik girmeye vakit bulamadım.
Alıcı arkadaşa, karşıda ki siteyi vereceğim, kendisi oradan fikir edinebilir yada makaleleri spinleyebilir. Tüm eklentiler mevcut. Tema jannahdır, smush , yoast,w3 total cache premium gibi eklentiler vardir.
Sitede totalde 35 adet yazı vardır. Gerek pinterest, gerek ise google adsense kazanç odaklı harika yerlere gelebilir. Sırf domain almak için 2 gün bekleyip 50-60 TL para verdim bu proje için. Hemen news kaydı vs alınabilir, gizlilik vsvs tüm sayfaları özenle hazırladım.
Şimdiden alıcıya hayırlı olsun.
Adsense beklemede :
http://prntscr.com/t1c6rw