Khaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Evet kurabilirsin , tek panel üzerinde olur , tavsiyem reseller hosting araştırması yap hepsini farklı cpanel üzerinde kullanabilirsin

2- Performansta büyük olmasa da ufak tefek sorunlar olabilir , yukarıda belirttiğim gibi reseller hosting araştırabilirsin

3- script/tema/galeri vs haricinde dosya yüklenmesi yasak diye biliyorum çoğu firmada , oradaki limitsiz yazısı websiten ile alakalı materyalleri içeriyor , film arşivi veya yedek arşivi yapamazsın şöyle düşün kimse 35 TL /yıllık 10tb alan sağlamaz

iyi çalışmalar
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızdır, kurabilirsiniz.(Siteleri ve 10TB'i) Herhagni bir problemde yasal haklarınızı kullanabilirsiniz çünkü site SINIRSIZ DİSK alanı diyor.
@odeaweb;
Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klasik bir Türk mantığıyla yürüyorsunuz Üye ve hizmet alırken sözleşmeyi açsanız böyle bir hakkınız olmadığını görebilirsiniz.

İçerikleriniz ile ilgili görsel ve medya dosyaları dışında hosting hizmetlerinde dosya yüklemesi yasaktır.
Hosting hizmetlerinde "Sınırsız" ya da "Limitsiz" olarak belirtmeler adil kullanıma tabidir ve müşteriden iyi niyet beklenir. Çoğu zaman 5-10 GB gibi aralıkları geçmeniz halinde firma tarafından hizmette nelerin yer kapladığı araştırılır ve dosya depolama yapıldığı tespit edilirse hizmetiniz durdurulur.
Buyurun bu ilgili firmanın sözleşmesinde yazan uyarı; https://ctrlv.cz/shots/2020/06/17/nIPn.png

Güncelleme: Onun dışında 3 site barındırma hakkın var belirttiğin gibi. Kaynaklar 3 siteye eşit olarak dağıtılmaz, onların toplam kullanabileceği kaynaklardır. Yani örnek veriyorum 3 GB ram tanımlanırsa 1-1-1 kullanılmaz, tek bir siteniz 2.5 GB'ı kullanabilir.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vultr ya da Upcloud'dan 6 dolarlık paketleri almayı düşünüyordum başlangıç için. 1 CPU 1 GB RAM yeter diye düşünüyordum ilk defa sunucu alacağımdan bilmiyordum uyardığınız için teşekkürler.

Vultr ile Upcloud arasında kalmış durumdayım bu ikisi arasından hangisi daha iyidir sizce? Ya da başka önerebileceğiniz mümkünse yabancı firmalar var mı? Ziyaretçiler Türkiye'den gelecek o yüzden Almanya lokasyon düşünüyorum. Site hızı ve performansa önem veriyorum bütçe konusunda aşırı bir fiyat olmadıkça sorun yok.
güzel bir tartışma olmuş, şimdi değerli hocalarım tamam depolama yapmayacağız peki o hosta bi haber sitesi kursak 1 sene full aktif haber girilse zaten haber videolarıdır görselleridir çekilen apilerdir tutulan loglardır vs vs vs diye gider haber sitesinden birşeyde silemezsin sürekli birikecek ee noldu şimdi depolama yapmıyoruz alanı site için kullanıyoruz buna birşey diyebilirler mi? bir haber sitesi için 1tb ne ki hocam 1 senede dolar sen oraya sınırsız yazdıysan bende haberin fotosunu videosunu siteye upload ederim neden başka sağlayıcıya upload edeyim madem sınırsız hosting diye satıyorsunuz? zaten depolama olayını o yüzden sordum aklımda haber sitesi olduğu için.

bu tür birşey de iyi niyeti suistimal oluyor sanırım abartmamak lazım 35 tl veripte hakkın bile olsa ayıp olur yakışmaz