Dostum, reklam algısı için böyle bir şey yapılıyorsa suçtur. Ürünü olmadığı şekilde tanıtmak, nitelikli ************** olmuyor mu?
İyi niyet, reklam, kotalı özgürlük adına ne dersen de sonuçta bir kota var ve sınırsız deniliyor. Tam AKK mantığı, gerekli yasal müracaatlara girişeceğim; tüm siteler için.
Oraya sınırsız diye yazılıyorsa sözleşmede sınırlandırılamaz. Ben VDS kullansam da müşterilerim bu tür paketleri kullanıyor ve avukatlarımla detaylıca bu konu üzerinde konuşacağız sanırsam.
Ekran resmi için teşekkürler.
150 hit tavsiyem 2-4GB VDS'tir, kontrol paneli kullanacaksınızdır herhalde; kontrol paneli + web server + mysql server + mail server + ftp server üstüne üstlük sitenizde kod çalışıyorsa kod yorumlayıcısı(python, node js vb.) O yüzden kaynağı küçük tutmayın, sürekli de uptime robot kullanın sonuçta küçük kaynaklarda site düşebilir hızlıca.
Kolay gelsin, başarılar.
Yasal bağlayıcı sözleşmelerdir. Teorik olarak sınırsızdır, sözleşme şartlarına uyduğunuz sürece yani yalnızca sitenizin yayın yapması için ihtiyaç duyacağınız temel dosyalar (görseller, medyalar vb.) yükleyip yayın yaptığınız sürece hesabınız askıya alınmayacaktır. Sözleşmeler 5-10 GB iyi niyet sınırlaması olarak görülür yani bu alana kadar temel dosyalar dışında bir şey barındırıldı ise de bir sorun çıkarmazlar çoğunlukla. Fakat bu alanı geçmeniz halinde farklı dosyalar barındırılır ise sorun teşkil eder. Beni 15-20 GB disk kaplayan sitelerimde var ve hiçbir firma mesaj atıp uyarı ya da askıya alma işlemi yapmadı. Çünkü tüm veriler site içeriği.