Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klasik bir Türk mantığıyla yürüyorsunuz Üye ve hizmet alırken sözleşmeyi açsanız böyle bir hakkınız olmadığını görebilirsiniz.

İçerikleriniz ile ilgili görsel ve medya dosyaları dışında hosting hizmetlerinde dosya yüklemesi yasaktır.
Hosting hizmetlerinde "Sınırsız" ya da "Limitsiz" olarak belirtmeler adil kullanıma tabidir ve müşteriden iyi niyet beklenir. Çoğu zaman 5-10 GB gibi aralıkları geçmeniz halinde firma tarafından hizmette nelerin yer kapladığı araştırılır ve dosya depolama yapıldığı tespit edilirse hizmetiniz durdurulur.
Buyurun bu ilgili firmanın sözleşmesinde yazan uyarı; https://ctrlv.cz/shots/2020/06/17/nIPn.png

Güncelleme: Onun dışında 3 site barındırma hakkın var belirttiğin gibi. Kaynaklar 3 siteye eşit olarak dağıtılmaz, onların toplam kullanabileceği kaynaklardır. Yani örnek veriyorum 3 GB ram tanımlanırsa 1-1-1 kullanılmaz, tek bir siteniz 2.5 GB'ı kullanabilir.
Dostum, reklam algısı için böyle bir şey yapılıyorsa suçtur. Ürünü olmadığı şekilde tanıtmak, nitelikli ************** olmuyor mu?
İyi niyet, reklam, kotalı özgürlük adına ne dersen de sonuçta bir kota var ve sınırsız deniliyor. Tam AKK mantığı, gerekli yasal müracaatlara girişeceğim; tüm siteler için.
Oraya sınırsız diye yazılıyorsa sözleşmede sınırlandırılamaz. Ben VDS kullansam da müşterilerim bu tür paketleri kullanıyor ve avukatlarımla detaylıca bu konu üzerinde konuşacağız sanırsam.

Ekran resmi için teşekkürler.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni kuracağım 100-150 arası hit beklediğim siteme bile VPS alarak başlayacağım size de tavsiyemdir. Sorularınıza gelirsek:

1) 1 ana site ve 2 addon domain olarak ekleyebilirsiniz.
2) Kaynakları tüm siteler birlikte kullanır.
3) Hosting paketlerini depolama amaçlı kullanmak yasak sitede kullanmak üzere resim vs. yükleyebiliyorsunuz ve çoğu formattaki dosyalara izin verilmediğinden 5 GB'ı bile geçebilirseniz helal olsun. Ha ben siteye milyonlarca resim yüklerim 10 TB kullanırım diyorsanız Inode limiti vardır zaten 150.000-200.000 dosya civarı ona takılırsınız, ona takılmazsanız da yüksek kullanıma izin vermeyip VPS paketlerine geçirirler ya da kapı dışarı ederler.
150 hit tavsiyem 2-4GB VDS'tir, kontrol paneli kullanacaksınızdır herhalde; kontrol paneli + web server + mysql server + mail server + ftp server üstüne üstlük sitenizde kod çalışıyorsa kod yorumlayıcısı(python, node js vb.) O yüzden kaynağı küçük tutmayın, sürekli de uptime robot kullanın sonuçta küçük kaynaklarda site düşebilir hızlıca.

Kolay gelsin, başarılar.