MustafaKavaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Sen reel numaranla benden yardım istemiştin ve hesap açma konusundaki numarayı sorduğumda yakın arkadaşım, onada yazabilirsin demiştin. Ne ara sadece ricayla paylaştığın formdan biri oldu.

2- Bu konuya eklediğin ilk fotoğrafta namaz kılacam yazmışsın. Dini kullanarak kendini dürüst bir insan mı göstermeye çalışıyorsun.

3- O dolandıran kişi tarafından whatsapptan engellenen kişi senin reel numaranada yazmış, sendde engellemişsin. Bunu nasıl açıklayacaksın ?
Arkadaş yaklaşık 3-4 gün önce bana da yazmıştı whatsapp'tan.20.000'tl civarında bir hesap alacağını söyledi.Bu hesapta kod menüsü ve çalıntı formunu kapatmamı istedi bu olaydan sonra sezdim art bir niyet olarak çalıntı hesapların kod ve form ekranını bana kapattıracaktı.Daha sonra username isteyince bana kendi arkadaşımında admin'i olduğu bir instagram sayfası gönderdi ve bunu alacağım dedi.Erişim istediğimde "Kardeşim anlatır mısın kendim yalmaya çalışayım" dedi.Güzel bir dille red ettim.Forum dışından 1 kişinin daha şikayeti mevcuttur.Gereğinin yapılmasını arz ederim