hocam bende alabilir miyim rica etsem gerçekten çok ihtiyacım hem maddi olarak hemde pinterestte günde 10 saat çalışıyorum kazanamıyorum galiba yanlış keywordleri seçiyorum.
Görünen o ki anahtar kelime olayı herkesin büyük problemi dünden peri bu konunun 2 katı kadar pm aldım an itibariyle de hediye ettiğim kadar da satış yaptım aslında çok zor ve meşakkatli olmayan bir süreç seçtiğiniz kategori veya niche in aranması yüksek rekabeti düşük onlarca hatta yüzlerce alt kategorisi var önemli olan bu kategoriye ilgili olan insanların bu kelimeleri nasıl arattıklarını tahmin edebilmek veya bu tahminleri size sağlayacak olan makalelerin içinden kelimeler çıkarmak.
Basit bir örnek verirsek instagram da #travel diye aratırsanız yaklaşık 500m gönderi var bu kelimede rekabet etmeniz imkansıza yakındır ama #travelinnewzelland kelimesi tam bir nokta atışıdır ve sadece 2k gönderi var rekabeti çok az aranması da hiç fena olmayan bir kelime. Başka bir örnek best cameras kelimesinde bir makalenin google da üst sıralara çıkması için harcayacağınız emek-zaman 2020 camera competition winner kelimesi için harcayacağınız emek-zamanın 100 katı falan olmalı.
Elimde kendi makalelerim , instagram sayfalarım ve Pinterest hesaplarım için uzun süredir biriktirdiğim hepsi el emeği göz nuru yaklaşık 100k Keyword var instagram sayfalarım uzun süredir satışta Pinterest olayına da son 3 haftadır hitlerin durumu ortada olduğundan soğumaya başladım bu anahtar kelimeleri cidden çok cüzzi miktarlar ile satış konusu açıp hepinizin hizmetine sunacağım sizede buradan sözüm olsun o konunun ilk referansı olarak size yüksek miktarda hediye edeceğim hocam.
Edit: pm den sormanıza gerek yok arkadaşlar satış konusunu bi kaç gün içinde açacağım fiyatları da gördüğünüz tüm fiyatlardan daha ucuz olacak