kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten tehlikeli bir coin. Eski reflerden kalan coinleri satmıştım,para yatırma şartı 24 saat bekleme şartı filan derken dayanamadım tekrar exen aldım 100 TL zarardayım.
Sabaha yeni bir çıkış bekliyorum ama suyu ısınmaya başladı çökmesi yakındır çok oyalanmadan çıkın derim.
hocam 20de kilitlendi inşallah düşme yaşamadan bir 26 yı görsün satış emrim var alıp çıkacağım burdan zengin olma hayali sayısal lotodan farksız çünkü. Bir bitcoin vakası kolay olmadı olmaz da

esmooq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok seviyorum böyle işleri ya bir ton insan ışığa giden kelebek misali doluşuyor sonra nasıl tongaya geldik böyle diyip ağlıyor
BKNZ : bitexenBANK.com
Bitcoin bank .com yazabilirsin hocam o zaman aylar önce 5 bin dolardı şimdi 10 bin dolar birkaç yıl öncede 20 bin doları görmüştü.

Bu hayatı bu kadar ciddiye almayın bu kadar garanticilik ile zevki çıkmaz hayatın arada aksiyon lazım 100 bin liran var ise 5 bin koyarsın en fazla yapacağın zarar 4 bin ile çıkmak olur ODTU yapımı bir borsa sitesinden bahsediyoruz ama neyse hocam valla üzülüyorum böyle önyargılara