HbY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güven veriyor derken hocam, oranın sahibi fetö'den tutuklandı ve devlet kayyum atadı. Şimdi kim nasıl yönetiyor, kazanç nereye gidiyor bilen yok, varsa söylesinde bizde bilelim.
bir şirketin güven vermesi kimin yönettiğiyle alakalı değildir. İsimtescili kim yönetirse yönetsin, siyaset bilmem ben. Türkiyenin önde gelen domain ve hosting firmasıdır. Bana güven veriyor, domainlerim de sağlam olduğu sürece kazancı umrumda değil.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yorumları yaparken biraz bilerek yorum yapın yahu. Ben 9 yıldır isimtescil kullanıyorum. O malum olaylardan sonra hizmet kalitesi çok daha arttı. Eskiden hosting tarafında nadiren de olsa sıkıntı olsa da malum olaydan sonra el değiştirince neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Yıllık 4 bin liraya yakın domain+hosting faturası kestiriyorum oradan. Standart hosting alıp sınırları zorlayıp şu firma hakkında çalışmıyor etmiyor bozuk demek mantık dışı.
ben yazılımından bahsediyorum, adam iki dakikada siyaset soktu konuya, bir de kazancını göremiyormuşuz. Bizene yahu kazancının nereye gittiğinden