pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hit almak için sürekli pin atılmalı olayına katılmıyorum pek. ben elle yükleme yaptığım hesapta kasım ayında pin atmaya başladım aralığın ortasına doğru tümünü tamamladım. ardından attığım bu pinler mayıs ayına dek devamlı büyüdü. günde 3-5k olan görüntülenme(pinterest) 10-20k lara çıktı ordan 100 lere ordan 500 lere geldi. mayıs'ın 4 üne dek sabit bi şekilde yükseliş devam etti. ardından bi şeyler oldu. hesabın tüm pinleri source/ şeklinde aratıldığında kayboldu ve gösterimler 550k dan 100k ya düştü. o 100k sebebi de repinlerden gelen gösterim muhtemelen.

şu denilebilir. pin atılmadığı için hesabın tüm pinlerini indexten silmişlerdir. zannetmiyorum. çünkü o gün konular açılmıştı. herkesin hitlerinde ani düşüşler olmuştu. yazılımcılar belli ki yine bi şeyleri karman çorman yaptı kimi hesap bundan etkilendi kimileri etkilenmeden yoluna devam etti. yani o gün yaşanan sıkıntılar olmasaydı muhtemelen gösterimler devam edecekti.

hit almak için sürekli pinleme yapılsa daha mı iyi olur peki? elbette daha iyi olur fakat bunu yapabilmek için eklentilerle çalışman gerek. siteyi kurdun eklentiyi kurdun o kendi kendine pinleyecek bi ömür. ama manuel botlarla çalışanlar için böyle bi alternatif yok. görselleri belirlersin, başlıkları linkleri hazırlarsın, tüm içeriklerin pinlenene kadar pin atmayı sürdürür. o hesap bitince de yeni hesabı pinlemeye başlarsın. bu işlemleri vds de işlemci gücü, ram kaynaklarını tüketerek yaptığımız için de 1 hesabın pinlemesini ne kadar hızlı yapıp ikinciye geçer, elimizdeki kaynakları ne kadar iyi değerlendirirsek o kadar daha etkili iş yapmış oluruz.vds de 10 tane hesap çalıştırabildiğimi düşün. 3 proxy bağlamışım her proxy de 3-4 hesap bağlı. şimdi bu 10 hesabı 3 ayda yavaş yavaş pinlersem burada risk almış olurum. belki sonuç getirmeyecek, belki shadow olacak vs. fakat ben 10 hesabı 1 haftada pinler, kalan 3 ayda da 100-150 hesap daha pinlersem 150-160 hesabın gelecekte aldıracağı gösterim, 10 hesaptan daha yüksek olur bana göre. tabi bunların tümü benim varsayımlarım çünkü manuel bot sisteminde her hesap aynı başlıkları aynı açıklamaları aynı linkleri pinler. pinterest tarafında sürekli aynı şeylerin pinlendiği hesaplar nasıl bi sonuç getirir orasının testini yapamadım henüz maalesef. şu an bi site kurmaya çalışıyorum 1 hafta 10 güne tamamlayıp pinlemesine başlıcam. 2-3 ay sonra aksilik olmazsa hesapların pinlenip bırakıldıktan sonra nasıl sonuç getirdiğine dair daha kesin bilgi paylaşabilirim.
haklısınız bende sizin mantıkta çalışmaya başlayacağım. 1 aylık vdste 1000 hesaba pinleme yapmaya çalışıcam bakalım sonuçlar nasıl olucak. valla e-ticaret siteme şöyle günlük 10k trafik yakalasam süper şeyler olucak.
bügün 50 hesabın pinlemesini tamamladım toplamda 500k pin attım bekletiyorum şimdi görüntülenmeler güzelde tık yok.