SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iftira amacıyla söylemedi bahsettiğim şeyi underground'ta yapıp pazarlığa döken insanlar var bu yüzden ben görüşümü fikrimi belirttim botlar üzerinden tokenler alınıp hesaplar çalınıyor çalındıktan sonra içlerindeki nitro veya kayıtlı herhangi birşey varsa bunlar alınıyor bu şekilde para kazanılıyor

takipçi satışı bir bot hesaptır ama discordda tokenli yapılan hesaplar botlar üzerinden çekilen tokenler aracılığı ile giriş yapılıyor buda başka insanların botlarını otomatik tokenlerini çekip acc list yapmanıza vesile oldu demektir

discordun tokenleri ile satış yapmaktansa discord bot hesapları açılıp kullanıcı adı şifre ile user list yapılır öyle panele eklenir ama token farklı konudur eğer ki siz token satışı yerine şifre kullanıcı adıyla bot hesapları user list satışı yapsaydınız sorun olmazdı ama token olunca dediğim gibi ortada bir illegal iş dönüyor

konuya gerekli kanıtları bırakın en azından hesapların fotoğrafları görselleri kullanılmadığına dair yada bot olduklarına dair hesaplar olduğunu resimle belirtin bu iş hafife gelmez

Hocam ya sen anlamak istemiyorsun yada ben anlatamamışım, hesapları bot ile yok token çekip yok nitro vs ne demeye çalışıyorsunuz siz ya? ortada token çekme yok bir şey yok. Hesapların hepsi tek tek elle çekildi diyorum ya anlama zorluğu yaşıyorsunuz yada anlamamakta ısrarcısınız hesaplar bana ait hepsini mail, şifre olarka bende kayıtlı alıcıya hepsini veririz sorun değil?