botlar üzerinden token çekip hesap hırsızlığı yapıp bu hesaplardaki nitroları kullanmak legal değil illegaldir konunun forum tarafından yasak olduğunu düşünüyorum bence kaldırın hocam.
Botlar üzerinden token açılmadı lütfen bilmiyorsanız araştırıp yorum yapın. Token demek 1 hesabın AkwmaslWOPlmmSSAlfp şeklinde olan tokenlerdir hesaplar çalıntı yada il-legal kasılmadı yada alınmadı tek tek elle açılıp sırf bu şekilde sunucuya daha çok görünmesi için vs yapılmış bir şey, hesapların mailleri dahi bende ortada hırsızlık falan yok iftira atmayın lütfen. Ortada il-legal bir durum yok o zaman bu forumda takipçi satışıda yasak olmalı? İnstagramın takipçi beğeni vb. satışı oluyorsa Discord'unda token satışı yapılabilir, tokenlerin amacıda zaten sunucuda daha çok kişi varmış gibi göstermek. Bu tokenleri smm panellere bağlayıp kullanılada bilir kişi girip kendi discord linkini koyar otomatik ne kadar aldıysa o kadar kişi girer instagramdada aynı sayılır takipçi alıyor gerçek hesaplarmı? size konu hakkında bir çok örnek verebilirim, fakat bana burda hırsız, çalıntı hesap vb diye iftira atmayın hiç biri çalıntı hesap değildir, kendim elle tek tek sunucum için açmıştım program ile hesaplar aktifmiş gibi görünüyor burda il-legal iş yapmıyorum.
Discord ToS a aykırı değilmi bu
Hocam ToS ne demek bilmiyorum, beni aydınlatırsanız kurallara aykırı ise kaldırabilirim.