Evet saygı değer forum üyeleri başlıktanda anlaşıldığı gibi gerçek anlamda adam gibi bir ana sağlayıcı aramaktayım Öncelikle iş ahlakını benimsemiş empati yeteneğini iş ahlakınada yansıtmayı becerebilmiş dürüst adam gibi adam bir sağlayıcı aramaktayım....
Şimdi gelelim sorunuma şu an herşeyin güzel gittiği reklamlarımın meyvesini yavaş yavaş almaya başladığımı bi sosyal medya hizmetleri veren sitem var aranızda yer alan bir çok firmayla öyle veya böyle çalışmaktayım kiminizden Twiter Takipçi Kiminizde Youtube İzlenme V.s almaktayım fakat ne yazıkki bi çoğunuzla sorun yaşamaktayım ve dolayısıyla istemeden yaşatmaktayım ben herşeyden önce 40 yaşında biri olarak kulanıcılarıma yalancı duruma düşmek istemiyor hizmetini sunduğum her neyse arkasında sap sağlam durmak istiyorum bu doğrultuda bana bu güveni verebilecek tekrar ediyorum ADAM GİBİ İŞİNİ yapacak bi sağlayıcı arıyorum diğer bütün sağlayıcılardan hesabımı silip herşeyi ordan çekmek oraya buraya parçalanmadan tek bi panelden rahatuma bakmak istiyorum başkada bişey demiyor teklifleriniizi sağladığınız imkanlarınızı garantilerinizi garanti vermediklerinizi bunu sunma diyebilecek dürüstlükteki arkadaşlardan mesaj bekliyorum Sitemdeki Bütün paketleri bile o panle göre ayarlamaya hazırım....