Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ResimBox; pm gönderdim hocam.
Cevap gönderdim hocam.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte öyle planlayabildiğim bir vaktim yok, tamamen plansızım, mevcut işim plana müsaade etmiyor. Eğitim demişsiniz ama zaten videoları paylaşıyorsunuz, gerekeni oradan almıyor myuyuz? Sistemi de aylık paketleri de olan bir şekilde kiralıyorsunuz. Ben ne zaman kullanacağım belli değil, ne zaman vaktim olursa o zaman açıp videolarına bakıp kullanacağım. Belki ödeme yapacağım ama ilk ay hiç vakit bulamayacağım, kullanmayacağım. İlk ay kullanmış olabilirsem sonra 3-6 ay nasıl anılabiliyorsa öyle alacağım. O şekilde alabilirim yani.
Nasıl isterseniz. Video'ları izleyip de anlayamayan da oluyor. İşi sağlama almak adına hem video'ları izlemesini istiyorum hem de canlı kurulum/eğitim gerçekleşiyor ve bir projenizi/sitenizi ayağa birlikte kaldırıyoruz. Sonra iyice öğrenmiş oluyorsunuz ve sonraki site ve hesaplarınızı da kendiniz kurabiliyorsunuz.

hkerimcnr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam,
paylaşılan pinlerin özgün olması amacıyla; filigran özelliği eklemeyi düşünür müsünüz programa?
Pintwo yalnızca wordpress siteniz ile Pinterest arasında basit bir köprü görevi görüyor. Pin/Repin/Takip vb pinterest'de yapmak istediğiniz işlerinizi otomasyona bağlamış oluyorsunuz. Ne wordpress sitenize dokunur, ne bir içeriği değiştirir, ne de herhangi bir resmi özgünleştirir. Şu an için wordpress içeriğine bağlı olarak, resimler ve herhangi bir içerik ile ilgili değişiklik yapmayı planlamıyoruz. O yüzden watermark/filigran vb işlemler yazılım içersinde mevcut değildir. Bu tür bir ihtiyacınız var ise, Wordpress eklentileri belki yardımınıza koşabilir.