Teşekkürler hocam.
video içeriklerinin youtube'dan geldiğini belirtin youtube api'si ile kullanıldığını söyleyin içerik barındırmadığınız için birşey olacağını sanmıyorum
Hocam belirttim zaten, youtube üzerinde yer alan videoların dinlenebildiğini ifademe ekledim.
Sitenizde uyar kaldır yazısı var mıydı pek önemsen miyor ama varsa belki ordan yürüyebilirsiniz
Hocam hiç hatırlamıyorum. Siteden maddi bir beklentim olmadığı için çok üstüne düşmemiştim, hiç ziyaretçiside yoktu sitenin. Ancak ulaşmak için bir sürü kanal var, domaine kayıtlı mail adresine ulaşılabilir, yer sağlayıcıya ulaşılabilir, ulaşmak isteyen her türlü ulaşır bu firma direk suç duyurusunda bulunmuş.
hocam buyuk gecmıs olsun valla ne kadar dogrudur baglantılımıdır bılmıyorum ama serdar ortac gecen yayın acmıstı ıste param kalmadı pulum kalmadı ıste boyle sıtelere sarkı telıfı atarak uzlasma parası alarak gecınıyorum falan fılan tarzı demek parası bıten sanatcılar sırketler sızler gıbı mp3 sıtelerıne sarmıs durumdalar
Vay be. Bizim şarkılar o kadar büyük birine ait ki, onunda parası yoksa bizim ölmemiz lazım

İtiraz edin uzar gider mahkeme
Valla uzlaşmayı kabul etmedim hocam. Gerçekten 1TL bile kazanmış olsam haksız para kazandım ama hiç kazancım yok.
geçmiş olsun, telif hakkı için iletişim bilgisi var mıydı? sizinle nasıl iletişime geçmişler?
İletişim bilgisi yoktu ancak domain whois bilgilerinde numaram aktifti.