fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence haklılık payınız var ama genelleme yapmak yanlış olur ayrıca zaten burdaki birkaç kişinin alacağı 3-5 bin ile hisselerde çok farklı bir artış azalış olmaz. Birazcık önyargılı yorum olmuş ama yorumunuzu saygı çerçevesinde paylaşmıssınız teşekkür ederiz fikriniz için ama bence yanlış düşünüyorsunuz

bu verdiğim hisseleri takp ettiyseniz bugun ikisininde yükseldiğini iyi derecede bu haftada yükselemey devam edeceğini göreceksiniz
sözüm meclistden dışarı demiştim aslında genelleme yaparak yorumumu değerlendirirseniz sevirim hocam,
inan böyle bu işler
tabiki burdaki yorumlardan tahta kalkmaz da inmez de genel olarak bir uyarı yapmak istedim,
cunku benim çok canım yandı sabah saate bakmadan endekse bakar hale gelmiştim
kimsenin üzülmesini istemem piyasada çakal çok herkese bol kazançlar arkadaşlar.

twitterda o kadar çok pazarlamacı var ki hele bel.en.s.a.y isimli hanım ne kağıtlar aldırrttı kylere
6 liradan aldırttı kağıt 7 tl gördü 70 kurusa vurdu suan 1.30 c.e.m.as rıza'nın şirketi.

teknik formasyonları bilmek gerekir önemlidir youtube onlarca eğitim var yeni girenlere tavsiye ederim.