CanHoroz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Node.js önerimdir.
Front end olarak react, Vue veya flutter bakabilirsin. Flutter web da daha çok yeni ama erkenden bakarsan bence iyi olur. Reacti bir tık önde koyardım ben vue karşısında.

LinkedIn e girip aradığın dili ilanlara yaz. Oradan da fikir sahibi olabilirsin.

Bu önerileri senin paylaştıklarına istinaden yazdım. Yoksa ben şu an global pazarda, golang-python-java temelli önerilerde bulunurum.
Tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim. Linkedın üzerinden araştırma yapmak fikir verebilir ve iyi bi motivasyonda olabilir aslında. Go ve pyton hiç araştırma yapadığım ve görmediğim diller, onlar hakkında da araştırma yapacağım. Kararımı sizinde belirtiğiniz gibi global ve yeni olanlardan yana yapmak iyi olacaktır.

CanHoroz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Node.js önerimdir.
Front end olarak react, Vue veya flutter bakabilirsin. Flutter web da daha çok yeni ama erkenden bakarsan bence iyi olur. Reacti bir tık önde koyardım ben vue karşısında.

LinkedIn e girip aradığın dili ilanlara yaz. Oradan da fikir sahibi olabilirsin.

Bu önerileri senin paylaştıklarına istinaden yazdım. Yoksa ben şu an global pazarda, golang-python-java temelli önerilerde bulunurum.

Son zamanlarda bir şeyi dikkat ettim. Bizim çalıştığımız şirket içinde de, Amerika'da uzun süredir c# a geçiş vardı kurumsal şirketler tarafından, hızlı artış yaşanıyordu c# kullanımında. Bu sıralar benim de takip ettiğim ve İngiltere de, Hollanda da olan arkadaşlarımla konuşunca o taraflarda da c# hızlı bir geçiş başlamış, javadan. İlanları falan inceleyince de bunu görüyoruz. Normalde 100 c# var ise 200 Java vardı, şimdi 200 200 gidiyorlar. Bazı bölgelerde javayi da geçmiş durumda. O nedenle de c#i tekrar gözden geçirebilirsin.
c# ı gözden geçirmem çok uzun sürmeyecektir. global olarak araştırma yapmayı çok düşünmedim ama bunların hepsini araştıracağım.