Yasaklı siteleri genelde çalıntı kimlik bilgileriyle açıyorlar. Daha önce başına gelen bir kişi burada konu açmıştı. Umarım sizin başınıza da bu gelmemiştir.
Umarım
Rahat olun hocam, ilçe emniyete gidip durumu öğrenebilirsiniz. Edevlet üzerinden de adınıza açılmış dava var mı yok mu kontrol edin.
Sorguladım hocam bişey yok orda emniyete gidemem hala askerdeyim
belki domaini kayıt ederken sizin adınızı kullanmış olabilir. başıma gelmişti böyle bir olay. ifade verirsin bir şey olmaz. emniyete giderek detayını öğren.
Emniyete gidemem hocam şuan halı hazırda silah altindayim
hocam sanal alem fazla karışık.
adınıza bile açmış olabilirler ama sonuç olarak yapmadıysanız ispatlama olamayacağı için sıkıntı olmaz. yani rahat olun.
bende bir bile domaini almıştım yıllar önce bir gün polisler geldi falan meğersem zamanında birileri sahte bilet satmış. dedim ben yeni aldım ilgim yok. kapanmıştı.
yani rahat olun. bir şey çıkmaz.
İnşallah hocam
Merhaba ilgili süreçte askerde olduğunuz için işlemediğiniz bir suçun üzerinize kalması imkansız geliyor, içinizi ferah tutun. Geçmiş olsun
Sağolun hocam inşallah bişey olmaz
Hocam birinin daha başına gelmisti sağlayıcı isimtescilse gecmis olsun tcniz ve isminizi kullanarak acmalari dogal cunku isimtescile tc yazinca zamaninda oto isim cikiyordu durumu farkedip sizi kullanmis olabilirler.
Sağolun hocam inşallah böyle bişey olmamıştır elim kolum bağlı kaldı arıyorum ulaşamıyorum
Aynısı benim başıma geldi 1 yıl önce geldiler sordular gittiler sonra ne ses ne seda ben 2 3 defa sibere gittim ordanda kovdular ☺️ heralde bazen şaka yapıyorlar ☺️☺️
İnşallah buda kötü bir sakadir