fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi deki sorununuz kronik miydi size mi denk geldi acaba? Bende yeni aldim sayılır Redmi note 8 pro, ne sorun yaşadınız merak ettim?
Hocam, Hayalet ekran sorunu vardı. Wifi sürekli kopuyordu. Oyun oynamadığım halde gereğinden fazla ısınıyordu. Xiaomi Redmi note 8 kullanıyordum. Xiaomi redmi note 8 almamdaki neden donanım olarak fiyat performans olması ve Xiaomi markasının kalitesine bakmak istememdi. İlk zamanlarda pek güvenmiyordum o yüzden orta bir telefon almıştım. Açıkcası bir daha xiaomi markasına sahip telefon alır mıyım bilemiyorum. Redmi serisi telefonların çoğunda hayalet ekran sorunu var. Bir çok kişi bu sorundan habersiz telefonu kullanıyor. Genel bir araştırma yaparsanız Xiaomi telefonlarının çok aşırı derecede sorun çıkardığını görebilirsiniz. Belkide Türkiye de Xiaomi telefonları çok sattığı için göze batıyor olabilir. Bu sorunları yaşadığım halde yeni çıkan Xiaomi note 10 lite almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yaptım telefonda sorunlar bitmiyor. ısınma, şebeke, amoled ekranlara özel ekrana dokunmadığın halde kendi kendine hareket etmesi gibi sorunları duyduktan sonra vazgeçtim.