bi ara ytden daha güzeldi dmde durumlar.web sitelerinden,ytden biçogumuzun kazanamadıgı paraları dmden kazanan çok oldu yani.ama artık zerre tadı yok.ben yükleme yapmayı bırakalı 1 yıl oldu heralde.o kadar saçma sapan durumlar var ki,hangisine şaşıracagınıza şaşırırsınız.üstelik karşınızda en ufak bi muhattap bulamıyorsunuz.çalışanların zaten hiçbi konuda bilgisi yok.bişey soruyorum,adamlar anlamıyor.1 hafta oturup adamlara,kendi sistemlerinin çalışma şeklini anlatıyorum eski kanalları sebepsiz şekilde takır takır siliyorlar sürekli temizlik var.içerde kalan paralara veda edin zaten.ayrıca,özellikle ödeme almaya yakın kanallar kapanıyor ki para içerde kalsın.bi kanalımın içinde,2018den kalma kazanç var hala alamadım.kanal açık,para kazanma açık kanal hala izleniyor ve para kazanmaya devam ediyor,videolar duruyor kanalda oradada bi sorun yok.ödeme yöntemi ekli,daha önce para aldım o kanaldan,2019dada ödeme aldım yine aynı şekilde.mail atıyorum,hesapdaki para 100$ı geçse,ödeme yöntemide ekliyse alırsın diyorlar ancak.100 defa maillaştık farklı elemanlarla,hiçbirisi çözemedi yada çözmek istemedi.kanal gelecek ay yine ödeme alıcak yanlış hatırlamıyorsam.ama eminim ki yeni ödeme ile birlikte,o içerdeki para yine gelmeyecek....bunun gibi yüzlerce sorun yazabilirim hala dmde yaşadıgım...kısacası,video yükleyip para kazanmak için ytye yönelmenizi tavsiye ederim.daha az sorun yaşarsınız