Kim diyor karma panel kullanıldığını, özellikle bu bilen veya bilmeyenlerin yorumu yüzünden televizyonu ilk aldığımda servise içini açtırdım, servis hayretle yüzüme baktı , Vestel LG panel kullanıyor, zaten dünyada bildiğim kadarıyla 6 tane panel üreticisi var . Kullandığım model 55pf9090(şuan bu model üretilmiyor) tek ekranda iki ayrı kanalı izliyorum bu özellik sadece Vestel'de var ve patentide Vestel'de. Samsung ısrarla bu patenti istemiş ancak vermemişler. TV de en önemli şey panel ise gerisi markaya verdiğin paradır.
50U9500 ve 50U9401 arasındaki farkı yazabilir misin? Karşılaştırma yaptığımdaçıkış tarihleri ve USB sayılarından başka fark göremedim. Ayrıca 50U9401 bir tık daha ucuz 2020 çıkılı olmasına rağmen. İki modelden hangisini tercih edersiniz bakabilir misiniz?
KARŞILAŞTIRMA LİNKİ
Modeli kararlaştırdığınız da rica etsem yada kararlaştırmasanız bile bi pm alabilir miyim hocam Whatsapdan ulaşırsanız sevinirim..
Gidip mağazaları da gezdim. Bütçeme göre 50U9500 ve 50U9401 özellik bakımından da iyi gorunuyor. Teknik bilgim olmadığı için ikisi arasında kaldım. O sebeple istişareye göre alacağım sanırım.