Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum galiba sen egondan ne konuştuğunu bilmiyorsun. beni zaten tanımıyorsun insan gibi sordum basit bir işlemmi esxi tarafındaki diye. Müneccim değilim ben lua ile c ile başka iş yapacaksındır belki esx için basic api lazımdır kendi Paketimi yazdım sunucuyu komple paketten yönetebiliyoruz diyecektim basit bir işlem değil ise yardımım dokunsun vereyim diyecektim -ki saol fırsat vermedin. Dediğin işlemleri yapabiliyorum zaten o kapasite varki yazdım 14 yılımı yedi benim bu sektör. İnsan gibi iki kelime soru sordum biraz seviye lütfen.

Eleman derkende karşındaki insanın nesi var ne iş yapıyor bil hani sen kendi düşüncelerini herkes biliyor gibi konuşuyorsun ya bi zahmet kendinde uygula. Kasiyer değilim ben 10 yıldır kendi firmamı yönetiyorum. Bu yazıyı yazdığın platformunda geliştiricisiyim saygısızlık etmedim sana karşı seninde aynı şekilde karşındakine saygın olsun lütfen.

ESX derkende vmware esx dediğini sandığım için ve paketi hiç bir yerde olmadığı için geliştiricilere yardım etmek amaçlı paylaşiyim yardımımız dokunsun dedim. Kötü niyetli olmayan bir durumu nasıl bu hale getirdin anlamlandıramıyorum. Çok ayıp ya.
Evet sizi tanımıyorum ancak sanırım siz egonuzun kurbanı olmuş durumdasınız. Bir kere en başta şunu söyliyeyim, yazılı dillerde duyguyu geçirmek zor olduğundan, yazdıklarımı çok ofansif alıgalamışsınız, aslında o kadar da ofansif bir dille yazmamıştım ama ana tema aynıydı elbette. Şimdi açıklama kısmına gelecek olursak, konunun başlığında ve içeriğinde üsteleye üsteleye FiveM ve ESX Framework anahtar kelimelerini defalarca kullanmama rağmen, bunu sizin VMware ESXi sanmış olmanız benim hiç problemim değil. Konuyu anlamadan ve konu hakkında bilgi sahibi olmadan yorum atmış olmanız tamamen sizin sorumluluğunuzda. Yazdığınız cevapta da üstüne bastırarak 14 yılınızı bu sektör için harcadığınızı söylemişsiniz, şimdi burada kimin ego konuşturduğunu tartışmayalım. Şimdi bizim uğraştığımız iş üzerinde de, yani "ESX framework" üzerinde de start stop restart işleri bulunduğu için ve bu işler gerçekten çok basit olduğu için, sizinde bu konudan bahsettiğinizi düşündüm haklı olarak. Haklı olarak diyorum çünkü konu benim konum, arayışta olan benim ve arayışta olduğum konuyu aslında detaylarıyla yazdım, konuyu sizin karıştırmış olmanız beni ilgilendirmiyor çünkü tekrar söylemekte fayda var, konu benim konum. ESX anahtar kelimesini bile google'da 5 saniye aratsaydınız, hangi konu üzerinde bahsettiğimi anlardınız. Aslında siz farkında olmadan start-stop-restart işi mi diyerek beni/bizi aşağılar tarzda konuşmuş oldunuz. Bende buna dayanarak aslında size gayet seviyeli bir cevap vermiş oldum. Şimdi ben en başından beri açılmış konunun ana teması üzerinden yorumlarımı ve cevaplarımı verirken, sizin konuyu anlamamış olmanız, tekrar söylüyorum beni ilgilendirmiyor, kusura bakmayın, bu tamamen sizin sorumluluğunuzda. Evet söylediğinizi bambaşka bir konu için tamamen iyi niyetle söylemiş olabilirsiniz ama bilmediğiniz bir konu üzerinde atıldığınız için aslında ilk başta kalp kıran ve bilinçsizce konuşan siz oldunuz. Demek ki yıllar getirdiği kadar da götürüyor insandan...

Eleman derken sizden bahsetmiyordum, tamamen farazi bir kişi üzerinden konuşuyordum çünkü 14 yıllık bir profille gelip de start stop restart işi yapacağınızı zaten düşünmedim en başında, muhtemelen yapması için birisini falan kastediyorsunuz diye düşündüm. (Tekrar söylemekte fayda var, halen "ESX framework" hakkında konuşuyorum, sizin bahsettiğiniz sanallaştırma olan ESXi ile hiçbir alakası yok konunun, hiç.)

Hiçbir noktada egomu konuşturarak sizinle iletişim kurduğumu düşünmüyorum, hele ki sizin yaptığınıza nazaran. Sizinkinin yanında benim de elbette egom var ancak son zamanlarda hiç egomdan dolayı bu kadar kör olmadım.

Saygılarımla. @Burti;