ahmetahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu coin dünyasında 3 yıldır varım büyük paralar yatırdım günlerce aylarca pumpları takip ettim binancede daha pump başlarken yakalıyordum güzel para kazandım aynı zamanda güzel parada kaybettim sonuç olarak zarar etmedim ama kar da etmedim neyse işin özüne gelecek olursak dostlar.

bu exen coin normalde stabil yükseliyordu yani ivmeli bir yükseliş fakat son zamanlarda bu borsa hediye olarak vermeye başladı bu hediye alanların etkisi aynı zamanda yöneticiler ufaktan yükselişi hızlandırdı, buda insanların dikkatini çekti atayım kenarda kalsın itu sonuçta devlet bankalarından şirket hesapları var güvenilir vs. ne oldu günlük işlem hacmi iyi yükseldi 10 bin tl yatıranlar var. son 5 günlük çıkışın bir anda inişi olacak hiçbir şekilde devamlı yükselemez tekrardan inecek bu 16tl de başlayabilir 20 tl de başlayabilir ama çok yaklaştı. bu coin kendi içinde para basmıyor günlük yatırımların hacmi ile pumplandı, şimdi düşüş başlayınca yatırım yapanların %30 u panik edip satacak şuana kadar kar edip parasını çekenlerin ödemeleri o düşüşteki panik yapanlar sayesinde 2 katı geri gelecek zaten adamlara sistem böyle zaten o nedenle paranızı hazır edin ani düşüş sonrası o panik satışları sırasında fiyat sabitlenmeye başlayınca alım yapın çünki sonrasında tekrardan bir yemleme yapacaklar

şöyleki şuanda 14tl düşüş sonrası 7 ile 8 tl arasına gerileyecek bu sırada %30 panikler zararın neresinden dönersem kar diyip satar.

siz fiyatın çakılmasından sonra birkaç gün fiyat stabil hale gelir o sırada alın alacaksanız. sonrasında tekrardan insanlar ucuzladı diye alacak ek olarak coin gündemde onunda etkisi var tekrardan yemleme yapılacak 9tl olacak 10-11 tl olacak tabi yine 10-11 tl den büyük yatırım yapanlar olacak neden daha önce 14 tl yi gördü hertürlü geçer 14 ü bu sefer diyecek. siz zaten dipten aldığınız için sıkıntınız olmayacak.

3 yıldır takip ederim bu tarz yeni coinleri eğer teknolojisi bir ürünü büyük bir fikri olsa bunları gerçekleştirmek için para toplasaydı evet 1000 tl olur derdim ama bu sadece bir coin o nedenle sadece para hacmi ile hareket eder.

yıllardır hiç aklımdan çıkartmam BAŞKALARI SATARKEN ALACAKSIN, BAŞKALARI ALIRKEN SATACAKSIN bu işin içinde olanlar bilir zaten. büyük alacak kişiler bekleyin senaryoyu yazdım zaten göreceksiniz. yatırım tavsiyesi değildir.

Çok mantıklı bir yorum. Ben 10 exen aldığımda 27 TL ediyordu.2 haftada (sanırım) 88 tl oldu sonra 142 TL oldu. Kısa sürede yükseldi. 10 exen hediyesi için üye tamamlayınca 5 exen verdi sonra 1 exen 1 milyondan sonra bitiyor hediyeler. Yani pik nokta için 1 hafta daha olduğunu düşünüyorum. Şuan hediye mevzusundan dolayı her yerde konuşuluyor. Hediyeyi alan yükselişi görünce birazda ben atayım diyor. Malum bitcoin efsaneleri kulaktan kulağa. Bundan dolayı bazıları yatırımı için küçük değil orta mevlaları gözden çıkarıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.