Kurslarla programlamanın temellerini, değişkenler,kontrol yapıları, döngüler vb. şeyler ve bunların ne oldukları, ne işe yaradıkları, nasıl kullanıldıklarını öğrenebilirsiniz. Bunları bir arada kullanarak projeler geliştirmek sizin hata çözme ve araştırmanıza bağlıdır. Tavsiyem: İlk önce sevdiğiniz alanı belirleyin mobil mi, masaüstü mü, yoksa web mi ? daha sonra seçtiğiniz alana göre bir kurs alın anca bu kurs tek bir dil için eğitim versin böyle karma dil olan kursları pek mantıklı bulmuyorum ve almanızı da önermiyorum. Sadece tek bir dil üzerinden olan kursları alın ve sevdiğiniz alanda bir tek programlama dilinde yoğunlaşın uzmanlaşın. Çünkü bir programlama dilini öğrendiğinizde programlamanın mantığını kavramış oluyorsunuz ve diğerlerini öğrenmek daha kolay oluyor. Ancak sırf programlama dili öğrenecem diye bir kursu bitirip tamam ben öğrendim diyip başka bir dilin kursuna başlamayın. Ancak öğrendiğinizi sanarsınız başka bişey olmaz. Tek bir kursa da bağlı olmayın çeşitli kurslar kaynaklar takip edin.
Kısacası : Bu kursu önermiyorum.