VuralBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geç saate yapılan canlı yayınlar daha çok tutuyor yazılımcılara göre saat erken
Sen izlicem de ben gece 3te uyanır yaparım o yayını
Atroks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu işler için bir plan lazım şu gün şu saat bunu yapacağız tarzında. Eğer bu yayın programı yoksa zaten tutma ihtimali yok. 20 kişiyi sanmıyorum geçeceğinizi. Bilgi odaklı yayınlar olduğundan dolayı yayın yerine konu ve bilgi bazlı videolar çekilebilir ben HTML CSS ya da CMS için yayınınızı izlemem direk bilginn kaynağına ulaşmak hızlı ulaşmak için arama yapar çıkan sonuçlara yönelirim.

Çok sıradışı kimsenin bilmediği bilgiler verecekseniz orası ayrı çok üst düzey bir kalitede olmalı. Eğer içerik html başlık yazma yazı ortalama tarzında contentler ise dediğim şey geçerlidir.
Ben paylaşım yaptığımda genelde hiç paylaşılmamış yada eksik paylaşılmış içeriklere odaklanırım. Bugüne kadar bu böyle oldu. Bahsettiğiniz eğitim videolarını parayla satmadığınız sürece kimse yüzüne bakmıyor. Onun dışında ihtiyacım olanı alır giderim kafasında olduğu için herkes 10 dakikalık video 30 saniye izlenilip çıkılıyor. Yada direk kaynak kodların olduğu linke tıklanılıp dosyalar inidirliyor ve kullanılıyor. Ben eğitim vermeye çalıştığım süre zarfında insanlara yapmaları için teşvik edici videolar yapıyorum, önce izlemek anlamak gerekiyor yoksa herseferinde kopyala yapıştır yapılarak birşey ögrenilmiyor.

Birçok yabancı kanalın en basit menü yapım videosu bile en az 20 30k izlenirken ülkemizde video 1k yı zor görüyor malesef. Bu arada emin ol yayın yaparsam yada video çekersem standartların dışında şeyler paylaşırım