Doğru diyorsun da faiz işin içine girince o arabaya nasıl binerim ben Allah korusun. Eminevim'in yaptığına da faiz diye bilirsiniz ama ben onu bu hizmetin karşılığı olarak görüyorum niyetimiz belli olsun da zarar etsek de önemli değil. Hem her ay çekiliş var 1. ayda da çıkabilir 20. ayda da. Şöyle bir durum daha var ara ara 3-5 bin tl ödeme yapabilecek durumdayım. Öyle olunca direk teslim tarihini öne çekiyorlar
hocam inancınıza saygı duyarım ama kendinizi kandırmayın bankada adı faiz eminevimde hizmet bedeli. yine de karar sizin paranızı kaptırmayın benim derdim bu gerisi size kalmış bırakın 20 ayı 12 ay bile olsa uzun bir süre kimin ne olacağı belli olmaz hele ki bu dönemde... verirler iflası kalırsınız ortada. onlar bu sefer hak hukuk inanç falan dinlemez battık der geçerler. siz diceksiniz ki şimdi sözleşmem var vs.vs.vs.vs. herkesin sözleşmesi olacak hangi birinin paralarını geri ödeyecekler.
neyse dediğim gibi karar sizin bizimkisi sadece bir uyarıdır tosuncuk vakası olmamanız için