beyhanozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coin Trade edebilirsin, coin işine girip bazı risklerle güzel kÂr elde edebilirsin.
doganuludogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım olarak altını düşünebilirsiniz halihazır düşüşteyken veya iyi bir analizle hissesatın alabilirsiniz
Zeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hevesini kirmak istemem ama suan eli ayagi duzgun arabalar 40 50bin civari 6 ay gibi bir surede dediginiz tutarlarla riske girmeden imkansiz gibi birsey
pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kredi çekmeden zor bence. araba fiyatları siz biriktirip hedefinize ulaştıkça artacak. şuan 50 bine alacağınız 2. el bi araba 6 ay sonra 65 bin olacaktır. şöyle yapabilirsiniz. ayda 2 bin tl köşeye atıp hadi değerlendirdiniz diyelim 6 ay sonra 2 bin liranız 15 bin oldu diyelim.
15 bin peşinat verip taşıt kredisine girip belki alabilirsiniz ama o da zor. 15 bin peşinatla sıfır araba kredisine giremezsiniz. çok zor ya vazgeçtim .)

2. el 200 bin km den fazla bi araç 6 ay sonra almak için krediye girebilirsiniz. yoksa zor.
maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40-50bin tl civarında bir araba alacağınızı varsayarak 6 ayda paranızı üçe katlamanız gerekiyor. Çok büyük bir riske girmelisiniz. Bunun yerine, eğer kullanıyorsanız motosiklet almayı düşünün ve birikiminize devam edin. Eğer motosiklet sizin için bir seçenek değilse bir yatırım aracı bulup biriktirmeye devam edin. Birikiminizin sadece belli bir yüzdesiyle risk alarak iş yapın.
T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suan bir bir açsın dostum çaresiz bir ceylan gibisin bende yavaş yavaş biriktir
Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım bilginiz varsa Pinterest işine bulaşın. 2-3 ay gece gündür araştırın 3.ayın sonunda olayı çözebilirseniz 1-2 ayda dilediğiniz parayı çıkartırsınız.
Databir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden ne güzel aileler vardı birisi bir şey alacaksa yastık altı çıkarılır ve faizsiz borç verilirdi.

Şimdi ya bankalara yada tefeci gibi sistemlere girmek zorunda kalınıyor. Sabit bir geliriniz yoksa kredi vb ürünlere girmeyin. Yada Malatya'da yaşıyorsanız orada vardır ufak vade farkları ile araç satan yerlere bir bakın.
pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gidip bilgi alın da bana da anlatın lütfen. Benim de 2. el bi araç alma fikrim var ama cesaret edemiyorum.
Runik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi Almanya ligine bak hocam
birkan2096 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay sonra toplanan paranızla 16-17 bin lira ile bir araba alın 2-3 ay kullanıp 20-21 civarına satarsınız daha o 2-3 aylık sürede de 7-8 bin daha toplamış olursunuz eder 30 bunu 2 defa daha yaparak hem arabasız kalmazsınız hem de gönlünüze göre bir araba almış olursunuz
Gunesibrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@kadiralpargu; Naptınız görüşebilidiniz mi? eminevim Malatya şubesinde devrem var yardımcı olur size
CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı ve size sabit gelir getirme olasılığı yüksek bir projede yer almak isterseniz bana PM atabilirsiniz.
yataydeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam özür dileyerek. Stuttgart.
kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde hayalimdeki motor 10bin tl hocam, sizi çok iyi anlıyorum ancak ben ayda 2bin tl bile ayıramıyorum Türkiye'de çok çok zor.
Furkaann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer acelen yoksa hali hazırda para kazanıyorsan sabret sık dişini para kazanmaya devam et. Bu piyasada sıfır araç almak zor ama ikinci el fiyatlarıda makul seviyelerde değiller. Güvenliği arabadan daha düşük ama yakıt vs konusunda arabadan daha iyi bir yol var motor almanı tavsiye ederim riski fazla ama fiyatları bi nebze daha ucuz
U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bankacı olarak ikisininde hesabını ince ince yapmış biri olarak söylüyorum.

Eminevim doğru bir araç değil kredi çok daha getirisi olan bir yoldur.
Merhaba arkadaşlar
Bugün eminevim malatya şubeden uğurcan bey ile görüştüm.
Kendisi ile şu şekilde bir kaç hesap yaptık, resimlerini buraya bırakıyorum.
Bakınız: RESİM1 , RESİM2 , RESİM3