Link Ref'li. Yani siteye girenler sana para kazandiriyor keske bunu belirtseydin
Ayrica Almanya lokasyon olan hicbir server offshore olamaz.
Cek Cumhuriyeti de ayni.
Almanya
14 göz ülkelerinden.
AB'ye bagli olmayan bir ülke olsun.
Amerika ve Ingiltere'de olmasin.
Bu sartlarda offshore kismi belki gerceklesebilir.
KKTC'de olmasin.
Belli ki kanunen acigi olan isler icin kullanilacak bu serverlar.
Neden KKTC'de yapip basimiza is alalim ki hocam.
Sen de dikkat et lütfen KKTC ile kötü tecrübe yasayan arkadaslarim oldu.
Merhaba,
Ben eğer bir firmanın hizmetinden memnun kalmadıysam babamın firması da olsa önermem. Referanstan gelecek 10-15 lira için de asla ne kimseyi riske atarım ne de forumdaki profilimi lekelerim. Cloud load balancer teknolojisi kullanan, destek ve hız konusunda başarılı bir firma ve ben de kendilerinden hizmet alıyorum oldukça da memnunum o yüzden tavsiye ediyorum.
Offshore kelimesi "kıyıdan uzak" anlamına gelir. Kendi ülkenizde yasak olan şeyleri, serbest olan başka bir ülkede yapmanıza yarar. Yani Amerika'dan bile offshore hizmet almış olursunuz. Bir faydası olmaz o ayrı konu.
Almanya'nın ve Çekya'nın kendi telif yasaları var ve bu konularda tabi ki yaptırım uygulanıyor. Ancak Çek Cumhuriyeti kanunlarına göre müşteri bilgilerini paylaşma hakları mevcut. Almanya'nın yasaları sayesinde de telif hakkı içeren içeriğe link verilebiliyor ya da embed ile siteye koyulabiliyor. Telif durumunda sayfayı kaldırmanız gerekiyor ya da GoFast tarafından sayfa engelleniyor.
Sizin kastettiğiniz anlamıyla offshore hizmet veren firmalarda içeriği kaldırması zorunlu değil ancak bu sefer de TİB engeli yiyecektir. O yüzden Türkiye'ye yönelik bir film sitesinin DMCA ignored hosting ihtiyacı yoktur, gizlilik konusunda yeterli olan bir firmayla çalışılabilir.