Merhabalar

Temanızı satın aldım ve deneme amaçlı internet siteme kurmak istedim. Fakat temanızı asağıdaki sebeplerden dolayı kullanamayacağım.

1.) Temanızın sadece admin panelinden yönetilebilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Bazı içeriklerin değiştirilebilmesi için minimum düzeyde html bilgisine sahip olmak gerekiyor. Bu da internetle pek arası olmayan insanlar için son derece sıkıntılı bir süreç oluşturuyor.
2.) Temanızın admin paneli kullanışsız, istediğim ayarları yapamıyorum.
3.) SEO konusunda eksiklikleri gözle görülebilir seviyededir. Sayfaların url'lerinin sonuna 1-2-3-4 gibi rakam eklenmesi ve başına örneğin blog-ornek-konu-45 şeklinde sayfa oluşturulması hiç hoş değil. Bunun yerine doğrudan ornek-konu şeklinde URL yapısına sahip olması gerekliydi.
4.) Blog kısmındaki kutucukların alanı çok küçük. Yazıların başlığı aşağıya taşıyor.
5.) İletişim sayfasında iletişim formunda hata mevcut. Mail gönderirken hatalı mail geldi deniliyor.
6.) Mobilde slayt açıklamalarının boyutu aşırı derecede küçük.
7.) Hizmet gibi sayfaların başlıkları ve URL yapısı değiştirilemiyor. Örneğin orayı çalışma alanlarımız yapmak istedim fakat URL "hizmet" olarak kaldı.

Bu yorum kötülemek için değildir. Eksikliklerinizi gidermeniz içindir. Yoksa tasarım ve arayüz olarak herhangi bir problemi bulunmuyor.

Ben 100 TL vermiş olabilirim evet, ortada emek var bu da doğruama daha kullanışlı bir çalışma yapılması daha iyi olurdu. Kullanmayacağım bir şeye 100 TL ödemişim.