İnanın bıktım.
kaç kere açmayacağım böyle bir konu dedikçe millet iyice saçmalamaya başladı...
İlla birini etiketleyipte rencide etmek istemiyorum ama inanın aşırı saçma sapan şeyler geliyor...
İş için açtıgım konularda en az iki üç yerde vurgulayarak istedigim şeyi, aradığım nitelikleri en az 3 kere vurguladıgım halde saçma sapan mesajlar geliyor...
Örnegin diyorum ki vurgulayarak...
Örnek olarak bu gece yetiştirilmek üzere 1 adet makale acil arıyorum.
"Makalenin aciliyeti vardır" bu gece yetiştirilmek üzere "Acil makale gerekmektedir" diyorum . "Makale bu gece kesin teslim edilmesi gerekmektedir". "Aciliyeti vardır" gibi konu açıyorum... Gelip "yarın teslim edebilirim "diye sanki benimle ve kendi aklıyla dalga geçer gibi mesaj atıyor.Yarın olsaydı zaten ben bir sürü makaleci bulurdum. Aciliyeti vardır demek "şuan müsait ve yetiştirebilir bir kişi arıyorum" demektir zaten..
Da değerleri en az 35 olsun diyorum 12 lik da'yı atıyor. Forumda yüzlerce makaleci yüzlerce bu tarz konu var zaten alma istesem gerekli olsa illa birini alacağım niye boş yere konu açayım...
Aradığımız kriterler belli zaten, neden boş yerehem kendi vaktini hemde benim vaktimi çalışıyorsun. Böyle bir sürü sorun yaşayan insan muhakkak vardır ben yalnız olmamalıyım..!
İnanın bu konuda birisi veya bir yönetici bir madde çıkarsında kurtulalım.