Arkadaşlar hepinize merhaba, umarım keyfiniz yerindedir
Son zamanlarda bu referans muhabbetleri gerçekten tat kaçırmaya başladı, 10-15 liralık hizmetler için bile devamlı referans olmayı istemek bir tek bana mı garip geliyor bilmiyorum doğrusu.
Bunun yanı sıra 50 liralık hizmete bankada 15 liram var diye teklif veren kişileri de es geçmek istemiyorum, nasıl bir düşünceyle bunu yazabiliyorlar hakikaten anlamıyorum.
Teklifi kabul etmediğimde ise bankadaki paraları bir anda 50 lira olabiliyor, bu da işin garip tarafı
Buradan duyurmak istiyorum: Arkadaşlar pazarlık sınırlarını zorlayarak hizmet aldığınızda karda falan olmuyorsunuz, sadece satıcının motivasyonunu kırıyorsunuz. Satıcının motivasyonunu kırdığınızda ise karşılığında kaliteli hizmet almayı beklemeyin...
İnsanlara hakkı neyse onu verin, fiyat kırpıcam derken beklediğinizi alamayabilirsiniz...
Böyle bir duruma düşmemek adına kesinlikle bu tip polemiklere girmiyorum, tüm satıcılara da aynı şekilde girmemelerini öneririm.
Son olarak aşırı indirim talebinde bulunan tayfa ile alakalı kısa bir şeyler yazmak istiyorum: Arkadaşlar kim olursa olsun biri sizden aşırı şekilde indirim talep ediyorsa ve tüm şansını zorluyorsa kesinlikle o kişiyle çalışmayın, hizmeti mükemmel şekilde yerine getirseniz bile o kişinin problem çıkaracağını size GARANTİ EDİYORUM. Biliyorum para tatlı geliyor ve hiç yoktan iyidir diyerek teklifi kabul ediyorsunuz fakat aldığınız üç kuruş için bile pişman edilebilirsiniz...
Bu sorunların kaynağını tam olarak bilemiyorum fakat son zamanlarda bu tip olaylarda ciddi bir artış var.
Her neyse sadece biraz içimi dökmek istedim, herhalde ilk defa bu kadar samimi bir yazı paylaşıyorum
Hepinize sağlıklı günler, umarım elinizi attığınız her işte başarılı olur ve güzel paralar kazanırsınız...