İyi günler, bir ablamız işsizlikten dolayı el işi ürünler yapıyor. Bazen dışarıda satmaya çalışıyor bazen de sağda solda tanıdıklara söylüyor. Sosyal medyayla pek alakası olmadığı için başkalarına paylaştırıyor Facebook'ta vs. Burada da ben paylaşayım dedim. Kendisine yardımcı olmak adına bir iki adet alıyorum ama yetmiyor haliyle. Aranızda ürünleri beğenen, almak isteyen, ürünleri alıp destek olayım diyen varsa ulaşabilirse iyi olur. Geçen hafta bir arkadaşımız birkaç ürün aldı ve ablamızın kirasını ödeyebildik. Ürünlerin boyutlarını ve fiyatlarını da yazıyorum. Hediyelik eşya dükkanı olanların ilgisini çeker belki. Mozaik duvar süsleri. Bazıları masanın üstünde de duruyor süs olarak. Papağan-serçe-geyik asılabiliyor. Geçen hafta ve dün birer arkadaşımız yardımcı oldular. Kirasını ve bazı faturalarını ödedik. Birkaç faturası kaldı sadece. Onları da karşılayınca ihtiyacı kalmayacak. Ablanın kızını da foruma davet ettim, o da satmaya çalışıyor. Profilini vermeyeceğim kendisini kötü hissetmemesi açısından. Temmuz ayında iş yeri geri alım yapacakmış ama 15 gün gibi bir süre var o zamana kadar. Turistik yerlerde hediyelik eşya dükkanı olanlara toplu olarak da gönderebilir. İlgisini çekenler ulaşabilirse iyi olur.
Flamingo 35x23 (145₺)
Serçeler 20x11 (40₺)
Yunus 42x21 (145₺)
Papağan 55x22 (145₺)
Harf-Rakam 20cm (35₺)
Denizatı 30x15 (90₺)
Baykuş 38x38 (220₺)
Unicorn 15x20 (55₺)
Lale 40x25 (180₺)
Denizatı 35x25 (145₺)
Geyik 40x40 (145₺)
Yonca 30x30 (75₺)