ASlında altyapıyı yenilediler neden böyle oldu anlamış değiliz,

https://twitter.com/ProfDrHulagu/sta...54153230450699

Çözümleri bu oldu:

https://twitter.com/ProfDrHulagu/sta...67100343373825

aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bunu anlamıyorum çoğu devlet sitelerinde de bu durum oluyor.
Çoğu kişi girer girmez hemen çöküyor.

Bunların sunucu,altyapısı ile kim ilgileniyor.Sanırım birilerinin amcaoğlunu atayınca böyle oluyor.
Psyduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe dahi bilmeyen reköre sahip bir üniversite düşünün. Öğrencisini aşşağılayacak bir egoya sahip bir rektör. Diyeceklerim bu kadar.

zgrmeister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim sınav sisteminin yapımına yök açıklamasından sonra başlandı
gurcan_kaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende çok merak ediyorum en kötü serverlı site bile bu kadar yoğunluğu atlatabilirken nasıl çökebiliyor anlamış değilim
Forumdan 35 TL ye VDS alıp ona kursunlar yeminle daha verimli olur
EvrenOnur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnönü Üniversitesinde okuyorum. Bizde hiç bu durum olmadı Bilişim ekibi baya sağlam bölümlere göre farklı tarihlerde sınav yapıyorlar.
ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sdü nün 90 bine yakın öğrencisi var pandemi döneminde çöktüğünü görmedim sizin rektör parayı gazinoda mı eziyo acaba :d
Aynen inönü baya sağlam bu konuda.Teknokent var karşısında epey yazılımcı ve sunucu uzmanı ellerinin altında
orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onun nedeni moodle gibi uzaktan eğitim sağlayıcıları kullanılıyor. Diğer üniversitelerde yoğunluk olduğunda çökmeler olabiliyor. Çökmeler mevzusunda üniversite çok suçlanamaz ama sınav için ısrar edip sıkıntı yaşayanları madur etmeleri hiç doğru değil. Başarılı olacak çocuk bile belki sorun nedeniyle düşük alacak inş. ünversite uygun bir çözüm sunar. Biz Ege Üniversitesinde ödevler olarak yapılıyor vize, final, büt bizde de ödev yükleyeceğiz sistem ansızın çöküyor. Son saatlere kalındıysa son saatlerdeki öğrencilerin ödevleri güme gidebiliyor. Uzaktan eğitim mevzusu baştan beri doğru bi şey değil zaten hiç bilgi öğrenilmeden dersler geçiliyor. Diğer dönemler nasıl düzenleme yapacaklar göreceğiz.
burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her sene dokuz eylülde olan olaydır😄
ahmedfiratc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kocaeli kadar bu kadar potansiyeli olup da koskocaman köyden farkı olmayan başka bir il görmedim. O kadar saçma sapan insanlar tarafından yönetiliyor ki şehir 20 yılda 20 kat geri gitti şehir.

O yüzden de bu şehre yakışan üniversite de anca bu kadar olur.
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhuriyet üniversitesi'de online sınavlarda bir kere bile çökmedi üstelik 70 bine yakın öğrencisi var üniversitenin alt yapısına ve ekibe göre değişiyor.