Yerel markalar sıkıntı yaratır ama global markalar da sıkıntı yaşanmaz.
Toptancı bulmak zor sanırım bir dönem benimde aklımda instadan çakma ayakkabı satmak vardı
Şimdiden affola fazla bilgim olmamakla birlikte ürünleri temin ettiğiniz kişilerle anlaşma sağlayabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum iyi forumlar dileriz
Hocam bu yorumu yaptıgınıza göre pek bilginiz yok sanırım. yıllardır bu işin içindeyim 4-5 tane markadan mahkemeliğim. 2014-2015 yıllarında istanbul kapalı çarşıda dükkan işlettim global 2 markanın avukatları baskına geldi sağolsunlar 30k tl lik malıma el koydular 5-6 sene önce o paraya 2008-2009 model megane geliyordu şu anda 80 bin tl o arabalar. hala daha bu işi yapıyorum uslanmadım . ama risk gerçekten çok.
sıkıntılı durum sahte ürün marka sahiplerinin avukatları her an yakalayabilir
piyasanın içindeyim sürekli komşularıma polis memuru ve avukat birlikte geliyor
tüm mallara el koyuyorlar ilk ihtar para cezası tekrarında 6 yıl
+yasak
Yurtdışı markalarının bir çoğunun Türkiye'de avukatları mevcut..
louis vuitton - channel vs.
Dükkan dükkan gezerler. Önce sizden ürünü alırlar, fiş ya da fatura isterler. Sonra polisle birlikte gelip dükkanınızı komple ararlar.
Çünkü ellerinde kanıt var. Faturanız yani.. Piyasadaki genel isimleri Markacılar ' dır
Asla ve asla tavsiye etmem. 5-10 lira kazanıcam diye 30-40 bin TL ödemek durumunda kalmayın. Ticaretinizi zedelemeyin. Ayrıca ilk yakalandığınızda uzlaşma teklif ederler, mahkemeye vs çıkarsınız. Bir şey olmaz gibi duyabilirsiniz. Ama 2. sinde hapis cezası alma riskiniz var.
Karar sizin.
konu altı bannerinizdeki resimlerden zeytinburnu esnafı oldugunuz anlaşılıyor hocam dediğiniz gibi sizin orada çok var bizim gibi çakmacılar. imalat yaptıgım dönem akşemsettin durağında 2 müşterime mal veriyordum.
Ee ne alıp satalım ne tür iş kazandırır. Ufaktsn ticaret girmek istiyorum 😊tavsiyeniz nedir