Selamlar. Bu forumda başkalarının hesapları ile çok dolandırıcılıg yapanlar oluyor olmuş ufak bir anımı anlatayım
Sanırım bundan 7-8 ay once idi. Sınav kaygısı yok öyle geziniyorum internette r10"u 2 yıl gibi bir süredir de takip ediyordum çok girmek istiyodum 4 Nisan 2020ye kadar nasip olmadı tabi orası ayrı.
neyse artık baktım gireceğim yok internette davetiye aramaya başladım çocuk aklı ya ne olacak başıma ne gelebilir kim bilecek başkasının hesabına girdiğimi falan diyorum davetiye de bulamadım bir gün biri ile takipçi satışı için ticaret yaparken r10 davetiye satıyorum sana 50ye bırakırım dedi. Alacaktım 5 -6 TL eksik vardı. Yarın alırım dedim. Diğer gün (o davetiyeyi alamayacağım ya illa bir olay olması gerekiyor) kardeşim hastalandı 41 TL taksiye vererek hastaneye gittik parayı harcamış olduk akşamına almıyorsan satıyorum yazdı sattı. İyi ki almamışım belki başıma bir olay gelecekti dolandırıcılığa sebep olacaktim şimdi kendi bilgilerim ile uyeyim az önce gördüğüm bir konuya istinaden bu anımı paylaşmak istedim

Dipnot : umarım ban yemem