karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizde bu tür olayları örnek göstermenin altında yatan bakın bizden iyi olarak gösterilen ülkelerde bunlar oluyorsa bizim yaptıklarımızda normaldir bunu demek yapılan yanlışın farkında olmadan bunu meşrulaştırma amacı taşımaktadır yanlış denilen olgu burada yanlışsa fizandada yanlıştır

Orada polis bunu yaptığı zaman eyaletler çıkıp komple polis teşkilatını değiştireceğiz diyor bizde olsa ne olurdu o göstericide katılmasaydı polisimizi yedirmeyiz vs vs güce tapınmaktan vazgeçtiğimiz zaman daha bilinçli vatandaşlar olacağız. Bu tür ülkeler güçler ayrılığı halen geçerliliğini sürdürüyor orada bunu yapanların yanına kar kalmıyor,
En basiti halka silah verilsin askermiş polismiş görevleri kaldırılsın sizin sıcak götünüzü korumak yerine eminim onlarda evden sosyal medyada sallama işini seve seve yapacaklardır. Bilinçli vatandaş olmak istiyorsan ülkenin PKK sevicileri tarafından nasıl ele geçirildiğini görmen lazım tabi şimdi megri megri dersin hemen. Polis ölünce Allah rahmet eylesin demeyenler polis iki tokat atınca hep bir ağızdan polis şiddeti demeye başlıyorlar.

Şimdi bekçilere sardılar AKP bekçilere kalmış seçimi kaybedince onlardan güç alacakmış. Niye yav polis hükümetin polisi değil miydi bekçiye mi kaldılar. Ama bak sana yemin olsun o klavyeleri bırakıp elinize silah alacağınız gün yakındır o zaman kendinizi eleştirirsiniz kara kara düşünürsünüz. Bak yemin ettim ben olmayacak şeyi demem ona göre pozisyon alırsınız ondan haber ediyorum artık kaçar mısınız ne yaparsınız.

Size polisler hedef gösterilirken perde arkasında iş bitiriyorlar onu görmezsiniz. Neyi yanına kar kalmıyor birde utanmadan illa yalana başvuruyorsunuz olayın çıkış sebebini yapan polis bile bastırmış parasını kurtulmuş. Bir şey dedikleri yok baktılar iç savaş çıkacak geri adım atıyorlar sevdiklerinden insanlıklarından değil.