Olayları sadece medyadan takip etmezseniz dediğimi anlarsınız. ayrıca ailem öyle olsa çıkmam. isteyen ailesinde hastalık olmayan çıkmasın demiştim. tüm ülkeye dayatılması saçma.
Devlet normalleşmeyin demiyor. Normalleşin diyor. Mesafelere ve önlemlere uyarak normalleşin diyor ama.
Lakin aziz nesin halkın yüzde 92'si aptaldır diyor herkes karşı çıkıyor. Dava açıyorlar. Açmayın diyor ben kazanırsam bu yüce milletin aptallığı tescillenmiş olur. Yine de aptallık edip davayı açıyorlar ve aziz nesin kazanıyor.
Burada göründüğü gibi devlet normalleşme adımlarını attı ama onca geçen ayı unutan halkımız vakaları 3 günde 2 katına katladı. Burada görüyoruz ki çobana ihtiyaç duyan koyun gibiyiz. Bir şeyleri kendimiz idrak edip yapamıyoruz.
Olayları sadece medyadan takip etmeyin diyorsunuz sadece oradan takip ettiğimi nereden biliyorsunuz? Beni ne kadar tanıyorsun da böyle peşin hüküm verebiliyorsun. Öyle ülke yönetiminde isteyen istemeyen gibi bir ayrım olmaz. Toplumu ilgilendiren konularda toplum yararı gözetilerek kararlar alınır.
Bizde virüsün herkesi öldürmediğini biliyoruz bunun için medya dışında takılmak şartı yok. Lakin sen virüs olup ölmezsin ama başkasının yakınının ölmesine sebep olursun o yüzden dayatılıyor.