Selamlar turksat kablonet kullanıcısıyım gün içerisinde 25 megabit download alıp gün akşam vakitlerinde 9 megabite düşen paketim var fakat aynı değerleri zaten alamıyordum üstüne bu çıktı
o kadar kötüleşti ki son zamanlarda tam bir çile çektirir hale geldi hep bunu laptoptan kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü laptobu formatlasam bile donanım içi fiziki temizlik yaptırmadım düzenli olarak fan f16 jet motoruna dönüşüyor baya ses çıkarıyor zaten
işin tuhaf tarafı telefondan internete bağlanıyorum gene aniden kopmalar yaşanıyor laptopta lol oynayayım diyorum zaten yuumi oynuyoruz onda bile 7 k 8 k ping alıyoruz aniden ping çok yükseliyor ve ardından bir süre geçiyor düşüyor sonra gene yükseliyor
daha önce arıza kaydı yaptırdık uzaktan müdahale edildiği söylenildi aynı sorunlar hiç değişmediği gibi tekrar devam etmekte çözümü nedir sizce bu modem cihazınımı değiştireyim çünkü onunda ısındığını biliyorum gece gündüz açık sonuçta yada bağlı olduğum internet altyapısınımı değiştirsem fakat 55 tl ödüyorum ki gayet fiyat açısından memnundum ne yapmalıyım sizce?