Merhaba direk soruna geçiyorum,
Odağım çok hızlı kayıyor, ne yapacağımı bildiğim halde, nasıl yapacağımı bildiğim halde beynim duruyor, gözlerim buğulu gibi bakıyor, en son düşündüğüm düşünceyi / ne yaptığımı unutuyorum, dalıp gidiyorum, bir anda kendimi başka bir şey düşünürken buluyorum sorun şu ki düşündüğüm şeyin ne olduğunu da anlayamıyorum.
Bugün mesela, bir işle uğraşıyordum, basit bir işti, o sırada arkadaşımla telefonda konuşurken bilgisayarda bir şeyi nasıl yapacağını sordu, ona onu anlatırken, bir yandan işime odaklanmaya çalıştım, ama ne işimi yapabildim ne arkadaşa yardım edebildim, beynim sulanmış gibi oldu. Onun sorduğu sorulara cevap verirken --hatta şuan bu satırları yazarken-- gözüm bir yere takılıyor rastgele ve orda boş düşüncelere dalıyor. Aslında bir sonraki hamle çok kolay, nasıl ve ne yapacağımı da biliyorum ama öyle donup kalıyorum. Arkadaşa cevap verirken de işi gücü bıraktım ona konsantre oldum, sonra işe dönmeye çalıştım bu sefer kaldığım yeri yaptığım şeyi komple unutmuştum.
Dalgın gibi oluyorum, beynim bulanık gibi oluyor, önemli işlere yoğunlaşamıyorum, beynim boş işlerle uğraşmak istiyor, mesela elimde 5 adet iş varsa ve bunları sıraya koymuşsam her şey hazırsa bile beynim sanki kargaşa varmış gibi davranıyor ve beni oyun oynamaya/youtubeda dolaşmaya vs. yönlendirmeye çalışıyor.

Genel olarak 1 yada 2 sıkıntı söyledim yukarıdaki yazıda, muhtemelen bir vitamin eksikliği ama hangisi bilmiyorum, bilsem de çok fark etmez çünkü öyle o vitamini alacak şekilde düzenli beslenecek bir düzene sahip değilim, genelde yemek falan iş başında yiyorum ne olursa falan seçmiyorum pek. Direk vitamin takviyesi yapılabilir belki.
Ritalin falan diyorlar da onu da böyle düzenli her gün içilmez heralde, birde kalp sıkıntısı falan yapıyor diyorlar.
Medigard KoenzimQ10+Multivitamin ve Youplus Multi Ener-g kullandım, pek bir faydasını görmedim, belki de görmüşümdür bilmiyorum ama görsem bırakmazdım muhtemelen.
Tavsiyelere açığım.
Teşekkürler.