abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl uğramadı Trump destekçileri karşı eylem ve saldırı yaptı testereli adamlar çıktı ortaya. İngiltere'de ırkçılar eylem yaptı daha bugün gösterdi tv. Saldırılı eylem. Gezi parkı da eylem falan değildi hükümeti düşürme operasyonuydu tekrarı da gelecektir eminim eğer seçimle gitmelerse. Eylem şu yolla bu yolla çıktı adı da ne olursa olsun basit bir şey değildi ve sonuçları da oldu. O kadar büyük çapta ve uzun süren olaylarda nasıl ki taşlar falan kullanıldı molotofla sağı solu yaktılar ama bir kişi palalayla çıkınca o mu abes kaçtı.

Terörist den çok ne vardı apo posterleri neydi? Bak bu eylemin ne olduğunu herkes biliyor yıl dönümü kutlaması da yapılıyor masum gösterilmeye çalışılıyor çünkü tekrarı yapılacak. Dediğim gibi şöyle ya da böyle oldu ölenler oldu maddi zararlar oldu iyi niyetlidir kötü niyetlidir insanlar sokaklara döküldü ama olayları olduğu gibi değilde basit bir eylem gösterisi olarak göstermeye çalışmak masum olamaz sen de buna inandırılırsın. Sokakta çatışmadan başka ne olacak ki polis karışmayacak öyle mi İmamoğlu için inelim o zaman eylem yapalım CHP de sesini çıkarmasın cumhurbaşkanı olunca polislerde izlesinler. Var mı böyle bir şey?

Halk kendi çıkmış falan geçelim lütfen. Halk gücünü sandıkta gösterir ve İstanbul'da öyle oldu ama eylem falan inanmayın bunlara. Devlet maske dağıtamadı diye ağladılar gezi eylemlerinde denk geliyorum sürekli prof maskeler gaz maskelerinden tut her maske var binlerce insan takmış. Trump'ı devirmeye çalışsınlar asker sıkıyor mu sıkmıyor mu görelim. Demek istediğim halk kendi başına düşünerek hareket edemez siyasiler yön verir siyasetçiler de halkı düşünmezler halkın menfaatine işler tabi ki isterler ama daha çok kendi ideolojilerini çıkarlarını düşünürler. Trump da aynı şekilde halka terörist dedi iç teröristler.

Bununla birlikte söylemler doğru değilse de gezi parkı masumiyetiyle ortaya terör diye bir şey yok terörist diye bir olay yok demeye başlandı. Biz bir şey deyince de megri megri deniliyor ben oy kullanmam ama bildiğimi söylerim lakin CHP ye laf anlatamıyorsun. Zaten artık kimseye bir şey anlatmaya çalışmayacağım herkes kendi penceresinden bakıyor. CHP iyisiyiz dedi ama akp nasıl nato kafa chp de aynı kafa.

Siyasi partileri eleştirmem ama birbirlerini eleştiriyorlarsa oradaki bariz çelişkileri konuşurum. İki partide ideolojilerinde batmıştır ötesi yoktur. CHP nin yeni oyunu ekonomik sorunlardan vurmak. Bak ben bunu yazabiliyorum ama düşünen kim. Ekonomik sorun yok demek anlamına gelmemekle beraber ekonomik sorunları bilmeyen yok ama çözüm istiyoruz öyle değil mi. Ben buna kızıyorum halkı galeyana getiriyorlar ama hele bir seçilsinler hele çözümleri getirsinler görelim. Sorunları söylemek çözüm üretmek değildir.

Halk çözüm odaklı seçim yapabilmeli var mı öyle bir parti sence. Yoksa nedir hükümeti eleştireyim bugün başlasam haftaya bitiririm kendi bildiğim kadarıyla. AKP ne yapsa ne etse ne dese CHP karşısındadır yani CHP nin bugün için kendi görüşü siyaseti duruşu sıfırdır. AKP cebimizi düşünüyor mu? Oy verenlerden bile kimse bunu söylemeyemez peki CHP düşünüyor mu?

Bugün hangi kanaldı unuttum eski milletvekili diyor ki 2014 yılından önce fetönün terör örgütü olduğu biliniyordu. Allah Allah demek biliniyordu. Erdoğan paralel dediği için bile tüm muhalefetten tepki almıştı. 2013 yılında Kılıçdaroğlu fetönün kanalında kaçacak bizde alıp getireceğiz demişti. Yani ben burada gördüğün gibi suçlama yapmıyorum kendi dedikleri defalarca kendileri tarafından yalanlanıyor inkar ediliyor dün farklı bugün farklı konuşuluyor. Hükümet'i nasıl görüyorsam sorumluluk anlamında muhalefeti de aynı görüyorum hiç boşuna demesinler biz hükümet değiliz neden bizi konuşuyorlar diye. Boş yere ana muhalefet denilmiyor zaten. Ben böyle şeyleri mesela arkadaşımla konuşamıyorum çünkü hazmedemiyor fetöcüsün sen diyor.

CHP seçilsin bak bakalım fetöcüler nasıl çıkacaklar dışarıya. CHP nin sanki fetö diye bir derdi var. Bütün sorunları Erdoğan'a yüklemek vatan hainliğidir benim gözümde çünkü altında başka amaçlar vardır. Ülkenin öyle ya da böyle seçilmiş başkanına kaçacak bizde yakalayacağız diyen bu zat Demirtaş katili için neden tutuluyor diyebiliyor. Erdoğan eğer diktatör olsaydı Kılıçdaroğlu bu lafı diyebilir miydi. Bak ben bir şey demiyorum mantıksal analiz yapıyorum. Ezan Türkçe okunabilmeli diyen şahsı partiden attılar sebep? Ki ben buna karşıyım buna rağmen adam kendi fikrini özgürce ve saygılı şekilde ifade etti diye gönderdiler tek sebebi oy kaygısı.

Uzun lafın kasası siyasilere bakmayın ve sorun görüyorsanız çözüme odaklanmak gerekiyor yoksa sonu gelmez. Partilerle değişen tek şey ideolojinin baskınlığı olur.
gezi onurumuzdur, boş boş konuşmaya gerek yok chp seçilsin fetöcüler dışarı çıkacakmış; sanki dışarıda değiller ?