Bir çizim pad'i, alın hocam kaleminiz iyi sadece renk ve renkli detaylar katarak işler yapmaya başlayın şuanda yaptığınız iş tek yönlü fakat bu şekilde bir eğitim alarak temel alanları söylemektense herkes anlasın diye anlatayım cihazlar için ikon paketleri tasarlayabilirsiniz, duvar kağıtları yapabilirsiniz, portre vektör çizimleri yapabilirsiniz daha üst işler 2d karakter tasarlayabilir oyunlar için arka plan veya texture hazırlayabilir işi biraz daha ilerletip spine ile 2d çizimleri hareketli hale getirebilirsiniz tıpkı oynayan bilir League of Legends adlı oyunda arka plan resimlerinin hareket etmesi gibi bu şekilde çok fazla bir iş potansiyeline sahip olur kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Emek, zaman ve para gerekiyor fakat sonunda hasat iyi olur
Yeni bir bilgisayar şart bunun için ve ben 40 yaşındayım wacom tablet şart evet
Karakalemde ısrarcıysanız tanıtım ile talep artar herhalde ama bence çekilecek çile değil, başkalarını çizme işi sorunlu ve yıpratıcı olabiliyor. 2 ayda 1 çizim yaptınız, peki 2 ay boyunca kaç kişi sizi gereksiz meşgul etti? Yani bedavaya yaptırmaya çalışanlar, hiç niyeti olmadığı halde merak gidermek için iletişim kuranlar oldu mu? Arkadaşların da dediği gibi yeteneğiniz ile dijitale geçmeniz mantıklı görünüyor, önünüzde daha çok çalışma seçeneği olur..
evet yalnız wacom tabletler çok pahalı