Arkadaşlar sitem 2 senelik konunun yeri mi bilmiyorum ama uygun yer bulamadım. O yüzden yarım hikaye diye ekledim hali hazırda 7 bin kelimelik bir içeriğim vardı, ilk sırada. Değişik sebeplerden son sayfaya doğru gidiyordu. Anahtar kelimelerle toplam 3klık bir arama hacmine odaklanmıştım. Geçen aya kadar günde 100 hit getiriyordu. Bundan ayrı yine 100 içerik daha var. Gözümü kararttım 1,5 ayda üstüne 8 bin kelime daha ekledim. İlk sayfa 7-8 de yer alıyordu. Bakalım odaklandığım 15 bin arama hacmine ulaşacak mıyım ve ne kadar ilerletebileceğiz görelim. Yazı yayınlandı gelişmeleri güncellerim. Bu kadar çok olmasının sebebi konunun elverişli olmasıdır arkadaşlar. Gidip de elmanın faydalarına 5k yazmadım tabii ki. Kullanıcı istediğini kısa sürede bulabilecek (50-55 dk'da(şaka)).

Bu arada siteye toplasak 150 TL'lik backlink falan almışımdır. Belki de backlinkle güçlendirsem biraz daha ittirebilirdim yazıyı yukarıya. Rakiplerim de güçlü siteler 15k olmasa da 8-9klıklar var. Hedef 0. sıraya oturmak. Ama beklentim 2 veya 3. Olmazsa bu kadar yazdık bir 5k daha iteklerim. Hadi hayırlısı bakalım.